Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Jester dla prawdziwych bursztyniarzy

Julek71
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Jester
ID: 88202
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 1017,3km
Dodatki: progi (1069), felgi (1079), wydech (1066), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, moduł ABS, przyciemnienie szyb (20%) + butla ELPIDZI 75L
Cena: Każda cena od 400k+ będzie brana pod uwagę, jeżeli cena będzie dla mnie odpowiednia, bądź.. będę odpowiednio zdesperowany to od razu możemy zawitać na serwer.
Coś od siebie: Od razu mówię że będę dostępny jutro od około 21 do 24 i w Sobotę późnym popołudniem najpewniej po godzinie 17. Pewien jegomość powiedział mi, że na czysto samochód ze wszystkim jest według kalkulatora wart 457,5k. Nie, nie liczę na taką cenę, bo wiadomo na Handlu zarobić chce każdy, jednak proszę aby nie rzucać propozycjami poniżej 400k, gdyż nie ma sensu tracić czasu mojego, jak i waszego, Pozdrawiam!
SS’y: https://imgur.com/a/GU5VlVl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin