Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika SlippinJimmy, oskarżony przez KvbuS.

KvbuS.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: KvbuS.
Nick osoby oskarżonej: @SlippinJimmy
Powód napisania skargi: Brak wykonania RP.
Dowody: https://imgur.com/a/FtnsBHd

Gdy odbierałem mój pojazd z parkingu podjechał pracownik slippinjimmy postanowiłem zostać chwilkę i zobaczyć jak wygląda wasze rp ściągania pojazdu z lawety, lecz niestety ponowny raz potwornie się zawiodłem ponieważ pracownik nie wykonał rp a w dodatku jest przekonany ze nie ma takiego obowiazku dodam ze natloku zlecen nie bylo poniewaz sam pracownik mi to powiedzia( niestety jestem bardzo zawiedziony.

Nie wykonałem rp, ponieważ parking policyjny to miejsce które jest odwiedzane przez sporą ilość osób, w krótkich odstępach czasu, a więc po co miałbym blokować pp, bo KvbuS chciał popatrzeć? Jak chce zobaczyć jak to wygląda zapraszam na siedzibę SARA, chętnie mu pokażę. Tak, w tej chwili nie było nikogo kto chciałby skorzystać z pp, ale mógł się zaraz pojawić i wtedy musiałby czekać, albo pojechać do innego miasta.

Cytat

Nie wykonałem rp, ponieważ parking policyjny to miejsce które jest odwiedzane przez sporą ilość osób

Przeciez napisales ze nie trzeba wykonywac rp wiec czemu klamiesz

Cytat

Tak, w tej chwili nie było nikogo kto chciałby skorzystać z pp, ale mógł się zaraz pojawić i wtedy musiałby czekać, albo pojechać do innego miasta.

Szok olbrzymia akcja RP trwajaca uwaga maksymalnie 3 minuty

Napisałem, że nie trzeba wykonywać rp, bo tak myślałem. Wcale nie skłamałem pisząc, że parking policyjny jest często odwiedzany, dlatego byłem przekonany, że nie trzeba wykonywać rp na pp, aby go po prostu nie blokować. A co do czasu trwania takiego rp to myślę, że zajęłoby mi to więcej czasu niż 3 minuty, jako że piszę wolno na klawiaturze :). Inni cenią swój czas, co nie można powiedzieć o tobie, masz go chyba za dużo, z racji tego że piszesz 10 skarg w ciągu dnia na ekipę SARA. Idź na spacer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin