Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Lock

Marrtynkaaa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, Stalkeq napisał:

Rozbawiłeś mnie kochaniutki, więcej to na paliwo straciło niż ty musiałeś uzbierać grając na 4life ♡ 

liczysz na to ze zarobisz na perku ktory stoi i bedzie stal u cygana? 

4.1 ps

Edytowane przez Chrisu

19 minut temu, Stalkeq napisał:

Rozbawiłeś mnie kochaniutki, więcej to na paliwo straciło niż ty musiałeś uzbierać grając na 4life ♡ 

4150pln ps
mnie bawi to ze oczekujesz nie wiadomo jakich pieniedzy za tego gruza ktory stoi normalnie u cygana ;))

Teraz, Chrisu napisał:

liczysz ze zarobisz na perku ktory stoi i bedzie stal u cygana? 

4.1 ps

Po idź do cygana i kup sb perka takiego byku nikt Ci tu nie broni xd u mnie pod postem piszesz ofke fajna ja się zastanowie nad ofertą jaką dasz spoko to Ci sprzedam a nie stoisz u cygana i tam czekasz jak się zrespi hah , Dalej pany jak nie jesteście zainteresowani to żegnam z tego tematu , jak piszecie mi ofki ps/4k/  to nieźle u was z kasą 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin