Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam 3 domki pod mostem w LS Las Kolinas, Możesz se i baze pierdyknąć jak chcesz, dużo miejsca, super klimat, ogromna przestrzeń

marek_mam_wzwud
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Dom
ID nieruchomości: 1021, 1020. 1019
Cena za dobę: 200 x3
Cena: No jakies rozsądne poprzednie offki to jakis giga zart usmialem sie
SS’y: https://imgur.com/a/pGY4rMJ
Sposób kontaktu: Pod tematem, forum, discord.
Coś od siebie: No elo ptysie, dziubdziusie, slodziaki, misiaki, koneserzy zubra i na tylko. Wystawiam jeszcze raz bo nawet wam sie  w temat nie chciało klikać. Pod mlotek leci moja melinka a raczej luksusowa posiadlosc pod mostem, w opur duzo miejsca jak w brzuchu rysia, smiało wchodzi 30 aut wiecej nie mialem ale pewnie i 40 postawisz a moze i 50 a moze i 55.  3 majcie sie moje furaski i zapaleni fani caluski :3
a i jeszcze dodam ze ja tego tanio nie oddam takze wiesz postaraj sie kochaniutki bo tanio skury nie sprzedam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin