Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Reporterem Specjalistą Patryk99

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie poziome z logiem i bez

Witam Was drodzy czytelnicy! Z tej strony Reporter Specjalista @Piko0412, a dziś przygotowałem wywiad z osobą na tej samej randze i w tym samym biznesie - Reporterem Specjalistą z Redakcji 4Life News @Patryk99.

Zapraszam do czytania.

5D4B3bb.png
M0AJSpQ.jpg
5D4B3bb.png

Piko - @Piko0412

Patryk - @Patryk99

Piko -  Cześć, z tej strony Reporter Specjalista Piko0412. Zechciałbyś udzielić mi wywiad na temat swojej osoby?
Patryk - Witaj, z chęcią odpowiem na pytania.

Piko -  Na samym początku, opisałbyś siebie?
Patryk -  Jestem Patryk, na serwerze rozpoznawalny jestem pod nickiem Patryk99. Uczęszczam do 2 klasy szkoły średniej na kierunku Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych. Moje zainteresowania są obszerne, jednak przede wszystkim interesuję się Ghost Huntingiem, gastronomią i służbami mundurowymi.

Piko -  Skąd dowiedziałeś się o serwerze 4Life? Jak wyglądały twoje początki?
Patryk - O serwerze dowiedziałem się od znajomego, który zaprosił mnie na serwer, więc wszedłem i zostałem do dzisiaj. Początki najłatwiejsze nie były, pierwszą moją pracą był magazynier, gdzie zarobiłem na pierwszy pojazd i wbiłem pierwsze 500LP.

Piko -  Grasz w jakieś inne gry poza MTA? Może grasz na innych serwerach tej platformy?
Patryk - Oprócz MTA gram w TheForest, Phasmophobia, Ghost Watchers, Fortnite, czasami zagram w GTA V. Na ten moment skupiłem się strikte na 4Life, więc nie gram na innych konkurencyjnych serwerach.

Piko - Ile do tej pory zgromadziłeś godzin na serwerze? Nie żałujesz tego czasu?
Patryk -  Do dziś uzbierałem niespełna 2500 godzin, dokładniej 2484 godziny. Nie żałuje tego czasu, jaki spędziłem na serwerze. Nie żałuje tego czasu, który poświęciłem, gdyż poznałem na serwerze sporą ilość super ludzi, z większością mam kontakt do dzisiaj.

Piko - W czasie 2484 godzin, jaki zebrałeś majątek na serwerze? Uważasz, że jest to dobry wynik?
Patryk - Na ten czas utworzyłem mini kolekcję, w skład której wchodzi Flash 1.8 z lampami indygo, upami oraz kilkoma pierdołami, Fortune 1.6 na alfonsie, FUP i dodatkami, Cadrona, dwa Moonbeamy, Burrito, Washington. Według mnie, na czas spędzony na serwerze, mógłbym mieć lepsze pojazdy, jednak ja sporą ilość swoich aut, jak mi się nie podobały, sprzedawałem.

Piko - W jaki sposób głównie zarabiasz na serwerze? Handlujesz, zarabiasz na pracach dorywczych czy może frakcji?
Patryk - Kiedyś chciałem spróbować handlować autami, jednak to nie jest dla mnie. Na serwerze zazwyczaj zarabiam na pracach dorywczych, zazwyczaj lawety, kurier ewentualnie e-transporter. Dodatkowo dorabiam na frakcji.

Piko - Przejdźmy dalej, obecnie jesteś w biznesie Redakcji 4Life News. Jakie posiadasz tam obowiązki na ten moment albo co robiłeś kiedyś?
Patryk - Na ten moment moim jedynym obowiązkiem jest wykonywanie normy miesięcznej, jakiś czas temu tworzyłem aktualności z serwera, też próbowałem swoich sił w tworzeniu grafik, jednak się w tym nie odnajduję.

Piko - Właśnie, byłeś na randze Sekretarza Redakcji, jaki był twój powód odejścia? Nie żałujesz tej decyzji?
Patryk -  Nie mogę tutaj przekazać powodu, gdyż jest to sprawa pomiędzy mną a zarządem biznesu.

5D4B3bb.png
RMAK7WJ.jpg
5D4B3bb.png

Piko - Po twoim odejściu z rangi zarządu odszedł Zastępca Dyrektora, uważasz, że gdyby nie twoja decyzja mógłbyś zająć tę rangę?
Patryk - Uważam, że gdyby nie sprawa pomiędzy mną a zarządem mógłbym być brany pod uwagę, jako osoba na Zastępcę Dyrektora.

Piko - W takim razie pytania kieruję o frakcje, w której jesteś, mowa o Transport of San Andreas. Czemu akurat wybrałeś tę frakcję? Poleciłbyś ją dla innych osób? 
Patryk -  Ową frakcję polecił mi mój znajomy, więc zdecydowałem, że spróbuję swoich sił we frakcji i się dostałem. Oczywiście, że mogę polecić ową frakcję dla graczy.

Piko - Chciałbyś osiągnąć coś jeszcze poza byciem zwykłym pracownikiem?
Patryk -  Na ten moment nie chciałbym nic więcej osiągnąć poza pracownikiem.

Piko - Co sądzisz o stwierdzeniu, które mówią osoby, dokładniej, że frakcja Transport of San Andreas to biznes. Podpinasz się pod tą myśl?
Patryk - Nie podpinam się pod tym stwierdzeniem, gdyż według mnie żadna praca nie hańbi, dodatkowo według mnie, my pomagamy graczom w przedostaniu się z punku A do punktu B oraz dostarczać ich na pobory krwi i inne podobne akcje.

5D4B3bb.png
BXbh4yL.jpg
5D4B3bb.png

Piko -  Teraz pytanie o organizację, jesteś we Frosty. Dlaczego akurat ta organizacja? Nie planowałeś jej zmienić?
Patryk - Wybrałem tę organizację, gdyż znajdowali się tam moi znajomi, z którymi już kiedyś tworzyłem organizację lub miałem przyjemność z nimi porozmawiać. Jakiś czas temu planowałem nad zmianą organizacji i ten plan stoi pod pytajnikiem.

Piko - Pisałeś kiedyś podania na rangę support na serwerze? Będziesz starał się o dostanie tej roli?
Patryk - Od dłuższego czasu, gdy rusza rekrutacja piszę podania i będę nadal starał się dostać na ową rangę administracyjną. Mam nadzieje, że w niedalekiej przyszłości wejdę na ową posadę. Czemu tak staram się dostać na tą rangę? Chciałbym spróbować czegoś nowego i sprawdzić na własnej skórze czy to byłoby dla mnie.

Piko -  Zmieniłbyś coś na serwerze?
Patryk - Na serwerze nic bym nie zmienił, bardziej bym zaktualizował kilka prac dorywczych, w tym dodo.

Piko - Może pod koniec odejdźmy od serwera. Jeśli miałbyś do wyboru wakacje za darmo, w dowolny zakątek świata, gdzie by to było?
Patryk - Wydaje mi się, że wybrałbym się do Indonezji, dlatego, że chciałbym poznać tamtejszą kuchnię, religię, jak i kulturę.

Piko - Teraz trochę inne pytanie, dostajesz w tym momencie milion złotych - co robisz?
Patryk - Ciekawe pytanie. Na pewno bym kupił działkę lub dom przy lesie z ładnymi widokami, który bym zaczął budować lub urządzać po swojemu. Całą resztę pieniędzy pewnie bym zainwestował lub pozostawił na tak zwaną ,,czarną godzinę".

Piko -  Rozumiem, a masz cechę, która denerwuje inne osoby?
Patryk - Ciężko mi tak powiedzieć w imieniu innych, ale wydaje mi się, że coś by się znalazło.

Piko - Masz osobę w życiu, którą się inspirujesz? Jeśli tak kto to jest?
Patryk -  Na pewno byłaby to osoba powiązana z kulturystyką lub sztukami walki. Na ten moment mogę wymienić kilka takich osób. Jedną z nich byłby na pewno Alistair Overeem, Mariusz Pudzianowski i Arnold Schwarzenegger.

Piko - Słuchasz jakiejś muzyki lub oglądasz ciekawe filmy, które mógłbyś polecić?
Patryk - Muzyki słucham jak prawie każdy człowiek. Zazwyczaj słucham muzyki polskiej. Tych nowszych, jak i starszych tytułów. Z filmów na pewno mogę polecić wszystkie części ,,Obecność", również mogę polecić ,,Strzelec", Film ,,Czarna Lista". Mógłbym też polecić dla osób, które interesują się zjawiskami paranormalnymi film ,,28 dni Grozy".

Piko - To chyba tyle! Chciałbyś kogoś pozdrowić?
Patryk - Dzięki za wywiad. Pozdrawiam oczywiście całe TSA, jak i całą Redakcję 4Life News.

5D4B3bb.png

w47Nijp.png

Autoryzował: @M4rcinek

Linie poziome z logiem i bez

Edytowane przez M4rcinek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin