Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Odejście

Grzengol
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator RCON

Witajcie, spędziłem na tym serwerze grubo ponad rok przegrywając 1300 h , nadszedł czas pożegnania. Powodem odejścia jest brak czasu, znudzenie się platformą MTA oraz jak wiecie rok szkolny :) Niektórzy są w podstawówce/gimnazjum nie ma tyle nauki , to mogą sobie grać ile chcą, jednak szkoła średnia to inna bajka. Chciałbym serdecznie podziękować Administracji RCON za szansę oraz długo wyczekiwany awans na Administratora. Dziękuje graczom , całej ekipie serwera, mam nadzieje, że będziecie mnie wspominać dobrze. Myślę , że kiedyś może jeszcze się spotkamy. Na chwilę obecną muszę się z wami pożegnać.

Życzę wam wszystkim miłej gry, właścicielom jak najwięcej graczy, upragnionych awansów, aut i osiągnięć serwerowych,  nie będę wymieniał poszczególnych osób, po prostu pozdrawiam wszystkich.

Bajo  :wub:  :wub:  :wub:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin