Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na członka frakcji Transport of San Andreas: KOXX

NetworkTrouble
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

Twój nick: Pamefloxe
Nick członka frakcji: KOXX
Powód napisania pochwały :  Pracownik Transport of San Andreas bardzo pomógł mi zwozić pojazdy organizacyjne co trwało ponad godzinę, sam bym sobie nie poradził a akcja polegała na odebraniu mnie z naszej bazy organizacyjnej i dostarczeniu do losowego miejsca gdzie znajdował się porzucony pojazd, po dojechaniu na miejsce ja zabierałem pojazd organizacji a pracownik jechał we wskazane miejsce, myślę że pracownik zasługuje na tą pochwałę

[2023-04-12 21:51:13] [Output] : *  Twoje zlecenie zostaĹ‚o przyjÄ™te przez pracownika KOXX.

[2023-04-12 21:54:41] [Output] : * Twój transport (KOXX) dotarł na miejsce.

wtedy zaczęło się zwożenie wszystkich pojazdów a zakończyło się dokładnie o godzinie 23:22 co można sprawdzić w logach, oby więcej takich pracowników ;)

Dowody: https://imgur.com/a/Ed4FfnQ
Coś od siebie: Screeny wykonywałem z komendą /time gdy wyjeżdżaliśmy z bazy i kierowaliśmy się w stronę pojazdu ( nie zrobiłem kilku ss na początku, więc domyśleć się można że było tego więcej )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin