Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Młodszym Redaktorem grubyyo

Piko0412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witajcie! Z tej strony Reporter Specjalista Piko0412 z Redakcji 4Life News, dziś przygotowałem wywiad z Młodszym Redaktorem @grubyyo. Zapraszam.

Linie-poziome-z-logiem-i-bez
ny5IGUp.jpg

P - @Piko0412

G - @grubyyo

P - Cześć, z tej strony Reporter Specjalista z Redakcji 4Life News. Chciałbym zapytać cię o kilka rzeczy, co ty na to?
G - Cześć, pewnie możesz.

P - Świetnie, na sam początek opisałbyś swoją osobę?
G - Mam na imię Piotr, pochodzę z małego miasta w województwie warmińsko-mazurskim mam obecnie skończone 15 lat, ale wielkimi krokami zbliżają już się 16 urodziny. Uczę się pierwszy rok w technikum na kierunku gastronomicznym. Myślę, że na co dzień jestem spokojnym chłopakiem, który lubi pomagać innym oraz zyskiwać wiedzę na dany temat, którym się interesuje.

P - W jaki sposób dowiedziałeś się o serwerze? Czemu akurat grasz na tym?
G - O serwerze dowiedziałem się przez mojego brata, gdy oglądałem, w co gra, wtedy zobaczyłem pierwszy raz nazwe 4life, po tym serwer mnie zaciekawił i tak właśnie się dowiedziałem o nim. Dlaczego tutaj? Myślę, że to prosta odpowiedź mam tutaj swoje wspomnienia, znajomości oraz majątek, nie chciałbym zaczynać od nowa.

P - Okej, a grasz w jakieś inny gry poza MTA? Może inne serwery na tej platformie?
G - Kiedyś grałem w CS GO oraz valoranta, ale gry po czasie mi się znudziły. Na platformie MTA jedynym serwerem gdzie grałem przez dłuższy czas, jest 4life.

P - Masz przegrane ponad 1300 godzin, nie żałujesz spędzonego czasu na serwerze? Ile wynosi twój majątek i uważasz czy to dużo, czy nie?
G - Raczej nie żałuję czasu spędzonego na serwerze, mam przez to dużo wspomnień właśnie związanych z serwerem oraz poznałem przez to wiele pozytywnych osób. Mój majątek według mnie może wynosić w okolicach 400-500k uważam, że mogłem mieć na pewno 2-3 razy więcej majątku, ale nie wykorzystałem tego.

P - W jaki sposób zarabiałeś na serwerze? Zwykłą metodą prac dorywczych, może jakieś frakcje lub handel?
G - Najczęściej pracowałem na kopalni oraz kurierze, ale też zarobiłem trochę sporą sumę we frakcji SAFD. Na handlu tylko straciłem, nie potrafię w ogóle handlować.

P - Rozumiem, teraz zapytam cię o twoje kary, których nie ma mało. Żałujesz, tego, co robiłeś na serwerze, zdobywając różne kary?
G - Żałuję na pewno tego, co robiłem, nie myślałem wtedy, że będę chciał w ogóle dołączyć do jakiegoś biznesu lub frakcji, ale jak widać, zmieniłem się ostatnią karę miałem 2 lub 3 miesiące temu, teraz staram się nie dostawać kar.

P - W tym momencie nie ma cię we frakcji na serwerze, czym jest to spowodowane? Gdybyś miał wybierać którąś z nich, do której chciałbyś się dostać?
G - Nie pisałem aktualnie rekrutacji do żadnej z frakcji, ale planuję najprawdopodobniej założyć swój wniosek do frakcji SAFD lub SARA, te dwie frakcję najbardziej mnie interesują z dostępnych na serwerze.

P - Teraz jesteś w biznesie Redakcji, dlaczego postanowiłeś tutaj dołączyć? Jak podoba ci się atmosfera w biznesie?
G - Do redakcji postanowiłem dołączyć przez namowy kolegów z redakcji. Atmosfera w biznesie jest według mnie bardzo dobra, jeżeli ktoś potrzebuje pomocy, to zarząd z chęcią pomaga.

MXuLBr0.jpg

P - Co powiedziałbyś osobie, która planowałaby dołączyć w szeregi Redakcji?
G - Nie jest to biznes dla wszystkich, w redakcji trzeba mieć otwarty i pomysłowy umysł, żeby tworzyć bardzo dobre materiały, ale sam biznes polecam od siebie.

P - Ostatnio mogliśmy zaobserwować, iż wykonujesz różne zdjęcia graczom wraz z ich pojazdami. To jakieś zainteresowanie czy prosty zarobek?
G - Bardziej bym powiedział, że to sposób na oderwanie się od zwykłej rozgrywki oczywiście jest z tego zarobek, ale nie powiedziałbym, że robię to tylko dla korzyści pieniężnych.

P - W takim razie przejdźmy dalej do organizacji. Jesteś w organizacji Bloods, czemu akurat ta organizacja? Jak oceniasz atmosferę i jej całokształt?
G - Do organizacji dołączyłem przez kolegę przez parę miesięcy bylem członkiem, dopóki nie dołączyłem do zarządu, aktualnie pomagam przy organizacji na serwerze, jak i na forum. Atmosfera jest bardzo dobra, jak i sama jej organizacja jest na dość wysokim poziomie.

P - Nie planowałeś stworzyć czegoś swojego na serwerze? Nowa organizacja bądź aplikacja o biznes?
G - Nie zastanawiałam się w ogóle na tym może, kiedyś coś spróbuję swojego stworzyć, ale aktualnie nie mam żadnych planów.

P - Chciałbyś coś jeszcze spróbować na serwerze, czego jeszcze nie robiłeś? Jest taka rzecz?
G - Chciałbym na pewno spróbować swoich sił we frakcji SAPD, ale wiem, że mam na to marne szanse przez moje podejście do tej frakcji i masowe robienie pościgów.

P - W takim razie odejdźmy od serwera, słuchasz muzyki lub oglądasz filmy bądź seriale, które mógłbyś polecić dla innych osób?
G - Słucham na co dzień muzyki gatunku phonk, z seriali oglądałem kiedyś "Narcos" myślę, że ten oto serial jest godny polecenie.

P - Masz jakieś marzenia lub cele wyznaczone w życiu?
G - Moim takim największym marzeniem jest i będzie, zostanie dobrym szefem kuchni, myślę, że w niedalekiej przyszłości spełnię to marzenie.

P - Gdybyś dostał milion złotych, z którymi mógłbyś zrobić, co uważasz za słuszne, co byś zrobił?
G - Nie zastanawiałem się nigdy na tym, ale raczej bym zainwestował w moją pasję oraz doszkalanie samego siebie, na pewno dałbym jakąś sumę dla moich rodziców, którzy nawet w trudnych sytuacjach potrafią mi doradzić.

P - Okej, a gdybyś miał do wyboru wakacje, które możesz spędzić, gdzie chcesz, gdzie by to było?
G - Zawsze chciałem bardzo polecieć do Grecji lub Portugalii, myślę, że te dwa kraje zawsze były w moim umyśle, jeżeli była mowa o wakacjach za granicą.

P - Zapytałem cię wcześniej, co chciałbyś zrobić na serwerze, czego jeszcze nie robiłeś, ale może jest taka rzecz w świecie realnym?
G - Myślę, że może skok na bungee byłby taką rzeczą, która chciałbym zrobić w realnym świecie.

P - Masz jakąś cechę, która denerwuje inne osoby?
G - Może być to moja gadatliwości, wytykana przez większość osób, chyba jest to jedyna taka denerwująca cecha.

P - Może masz ciekawostkę, którą chcesz się podzielić?
G - Ciekawostkę, która mogę się podzielić, jest to, że kiedyś frakcja SAPD mnie złapała za 24 wpisów.

P - To tyle, chcesz kogoś pozdrowić?
G - Pozdrawiam @Bienieq, @DawidRzeznik@mefedroniage@I_Was_There@Mich.. Całą redakcję 4life news oraz organizacje Bloods.

w47Nijp.png

Autoryzował: @Polixon

Edytowane przez Polixon

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin