Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na veeniX. - oskarżony przez Oszkietit

Oszkietit
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: veeniX. 
    Data i godzina zdarzenia: 2023-04-29 17:43:18 (trochę przed 17)
    Pełen opis sytuacji: Policjant rozpoczął pościć za mną w ls, uciekłem do sf i wpadłem do wody po czym zacząłem uciekać pływając i policjant nie był tym zainteresowany więc stanąłem na lądzie i czekałem na niego ale po jakiś 30 około minutach nikogo nie było więc uznałem że nikt już mnie nie goni i wyszedłem z serwera. Po powrocie na serwer (31.04) nie byłem w więzieniu ale dostałem prawko więc wyszedłem a wchodząc dzisiaj (01.05) już byłem w pace
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/sitm4EZ tutaj widać że siedzę w więzieniu

Ja, Oszkietit zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Oszkietit

Witam,

Zacznijmy od tego - wjechałeś do SF i na wysokości parkingu policyjnego dostałem laga komputera i zgubiłem Twój pojazd z pola widzenia, także przystąpiliśmy do poszukiwań. Po około 5 minutach od wysłania ostatniego "alta", dowód:

Spoiler

2023-04-29 17:30:20] [Output] :  Nakazałeś zatrzymać się graczowi Oszkietit (tablice SF 71608) notując u niego prędkość 159 km/h.

postanowiłeś wyjść z serwera celowo, dowód:

Spoiler

[2023-04-29 17:38:06] [Output] : << Ksiadz_Natan [57]: 2023-04-29 17:34:59> QUIT >> Oszkietit (Quit)

Także, nie wiem kogo chcesz oszukać, pisząc takie coś:

7 godzin temu, Oszkietit napisał:

jakiś 30 około minutach nikogo nie było więc uznałem że nikt już mnie nie goni i wyszedłem z serwera.

Kończąc - decyzja o usadzeniu Ciebie w więzieniu przez PID została wydana przez dowodzącego pościgiem, z tego co pamiętam był to - @I_Was_There, jeżeli się mylę to przepraszam, lecz mogłem zapomnieć kto dowodził na tamtym pościgu, pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin