Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Konkurs Fotograficzny #1! (do zamknięcia)

ams
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mta-screen_2021-01-14_18-15-22.thumb.png.1df671a50fb4b7455723ffb68875e178.png

Witam całą społeczność forum oraz serwera MTA 4Life. 

W dniu dzisiejszym chciałbym rozpocząć pierwszy w moim wydaniu konkurs fotograficzny 4Life. 

Zasady konkursu są proste, wykonujecie zdjęcie na serwerze 4Life, wedle uznania można pobawić się w zewnętrznych programach w celu ulepszenia takiego zdjęcia.

Chciałbym również aby konkurs nie był po prostu paroma screenami z których nie będzie pożytku, także jeżeli używacie jakichś modów graficznych lub czegokolwiek co zmienia jakkolwiek wygląd gry, prosiłbym o napisanie co to za mod oraz najlepiej link do pobrania takiej modyfikacji, w ten sposób pomoże to innym graczą znaleść mody które przypadną im do gustu. 

Konkurs będzie trwał do 11.05 (Czwartek) do godziny 23:59. (jeżeli ktoś z moderacji forum zamknie temat szybciej prosiłbym o wysyłanie prac na PW)

Wyniki zostaną opublikowane w dniu 13.05 (Sobota) w godzinach wieczornych. 

A teraz czas na najważniejsze, kwestia nagród. 

1. Miejsce -
25 000 PLN

2. Miejsce -
15 000 PLN

3. Miejsce -
950 PP 

Nagroda publiczności (post z największą ilością Like) -
950 pp 

Mam nadzieje że konkurs wam się spodoba i będziecie chętni do brania udziału w przyszłych edycjach. Wszystkim osobą biorącym udział w konkursie życzę powodzenia! 

Prosiłbym o wykonywanie zdjęć klawiszem f12, zdjęcia robione za pomocą aparatu nie będą brane pod uwagę ze względu, iż nie każdy gracz ma do nich dostęp.

Wzór

PID: 

Login:

Używane programy(Jeżeli są):

Używane mody(Jeżeli są):

jest to mój pierwszy taki konkurs, jeżeli podczas jego trwania wynikną jakieś problemy, mam nadzieje że zostaną one przeze mnie zauważone oraz w przyszłych edycjach wyeliminowane.

Edytowane przez ams

1 godzinę temu, ams napisał:

mta-screen_2021-01-14_18-15-22.thumb.png.1df671a50fb4b7455723ffb68875e178.png

Witam całą społeczność forum oraz serwera MTA 4Life. 

W dniu dzisiejszym chciałbym rozpocząć pierwszy w moim wydaniu konkurs fotograficzny 4Life. 

Zasady konkursu są proste, wykonujecie zdjęcie na serwerze 4Life, wedle uznania można pobawić się w zewnętrznych programach w celu ulepszenia takiego zdjęcia.

Chciałbym również aby konkurs nie był po prostu paroma screenami z których nie będzie pożytku, także jeżeli używacie jakichś modów graficznych lub czegokolwiek co zmienia jakkolwiek wygląd gry, prosiłbym o napisanie co to za mod oraz najlepiej link do pobrania takiej modyfikacji, w ten sposób pomoże to innym graczą znaleść mody które przypadną im do gustu. 

Konkurs będzie trwał do 11.05 (Czwartek) do godziny 23:59. (jeżeli ktoś z moderacji forum zamknie temat szybciej prosiłbym o wysyłanie prac na PW)

Wyniki zostaną opublikowane w dniu 13.05 (Sobota) w godzinach wieczornych. 

A teraz czas na najważniejsze, kwestia nagród. 

1. Miejsce -
25 000 PLN

2. Miejsce -
15 000 PLN

3. Miejsce -
950 PP 

Nagroda publiczności (post z największą ilością Like) -
950 pp 

Mam nadzieje że konkurs wam się spodoba i będziecie chętni do brania udziału w przyszłych edycjach. Wszystkim osobą biorącym udział w konkursie życzę powodzenia! 

Prosiłbym o wykonywanie zdjęć klawiszem f12, zdjęcia robione za pomocą aparatu nie będą brane pod uwagę ze względu, iż nie każdy gracz ma do nich dostęp.

Wzór

PID: 

Login:

Używane programy(Jeżeli są):

Używane mody(Jeżeli są):

jest to mój pierwszy taki konkurs, jeżeli podczas jego trwania wynikną jakieś problemy, mam nadzieje że zostaną one przeze mnie zauważone oraz w przyszłych edycjach wyeliminowane.

Edytowane przez czitos,

Jak chcesz więcej osób to zlikwiduj to

2 godziny temu, ams napisał:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin