Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie blokady forum - kbz00*

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1.  
    Treść wątku: Wniosek o zdjęcie blokady forum - kbz00* Nick na forum: kbz00*
    Login w grze: Kuba2021
    Rodzaj kary: blokada konta
    Powód: Włamania na forum oraz serwer
    Nick osoby nakładającej kare: @ZbyK.gg
    Data otrzymania kary: 30.05.2023
    Długość kary: od 30.05.2023 do 30.05.2023
    Opis sytuacji: Po powrocie z zakupów chciałem zagrać w mta i zarobić trochę na eTransporterze, kiedy chciałem się zalogować to pojawił mi się komunikat o banie na czarnym tle oraz nie mogę przeglądać forum ponieważ widnieje komunikat: "Zablokowany" "Nie masz uprawnień przeglądać tej strony" Jako iż mam blokadę na forum to nie mogę samemu napisać odwołania do zdjęcia bana z serwera.
    Coś od siebie: Nie mam pojęcia co się wydarzyło, jeszcze dzisiaj normalnie mogłem grać i grałem, nie dawno wróciłem z miasta a tu takie coś. Po zobaczeniu tego komunikatu byłem w szoku i nie wiedziałem co zrobić. Bardzo przepraszam jeśli coś się wydarzyło bez mojej wiedzy, nie wiem co się mogło wydarzyć, czy są jakieś włamy na konta czy coś?
    Odnośniki do poprzednich apelacji:  

// wklejam za @kbz00*

Edytowane przez drifter4khd.144p*

• Administrator RCON

Czy uważasz, że włamanie się na to konto i pisanie w imieniu tego gracza, było odpowiednim sposobem na poinformowanie?
Czy sam byś chciał, aby ktoś na Twoim koncie publicznie coś wypisywał? Czy to w jakiś sposób zwróci uwagę tego gracza? Czy może innych, że łatwo włamać się na jego konto i dane znajdują się w wycieku?

Poza tym, serio Twoim pierwszym pomysłem było zgrywanie, że o niczym nie wiesz?
image.png

Pierwszo myslalem ze chodzi ze chodzi o bana w grze potem ci napisalem zebys napisal o tym koncie bo dopiero po chwilii ogarnalem.
Przepraszam za to, co się stało i za nieodpowiednie działanie. Chciałem dobrze, ale teraz rozumiem, że wejście na czyjeś konto i pisanie w jego imieniu było niewłaściwe. To mój błąd, za który bardzo żałuję. W przyszłości będę działać bardziej odpowiedzialnie. Jeszcze raz przepraszam i obiecuję, że takie sytuacje już się nie powtórzą.

//wklejam za kbz00*

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin