Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o odbanowanie Kacki210 ukarany przez Argen

WRDFYT
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kacki210
Serial: 4E2278000BF4D1CE4D1257C953C35F03
Powód: Omijanie systemu Anty-AFK.
Nick osoby nakładającej bana: @Argen
Data otrzymania bana: 10 Czerwca 2023, 0:10
Długość bana: 10 Lipca 2023, 0:10
Opis sytuacji: Podczas pobytu w więzieniu dostałem cruscha gry i prawdopodobnie Biegłem przed siebie w 1 miejscu. Zostawiłem komputer myślałem że sie odwiesi i po czasie będę mógł grać. niestety przysneło mi się lekko i dopiero teraz po chwili zobaczyłem że mam Bana na serwerze. 
Coś od siebie: W ubiegłym czasie miałem problemy z grą i takie lagi były zbyt często ponieważ mój komputer ma już swoje lata. Prawdopodobnie reinstalka gry powinna pomóc i gwarantuje że taka sytuacja nie będzie miała już miejsca. Jeśli to możliwe prosił bym chociaż o skrócenie kary. 
Odnośniki do poprzednich apelacji: -

Edytowane przez Kacki210

• Administrator

W porządku. Jestem w stanie zaproponować Ci trzy opcje:

• wpłata 25.000PLN na konto Administracji RCON (Greyna.gg - PID: 41573), na co otrzymasz 7 dni od momentu odbanowania, by zarobić daną kwotę.
  • Wyzerowanie konta.
  • Odczekanie kary 30 dni do samego końca.

Powyższe opcje są jedynymi wyjściami, jakie mogę Ci zaproponować. Podejmij decyzję i poinformuj mnie, którą opcję wybierasz, wówczas otrzymasz więcej konkretnych szczegółów.

• Administrator

W takim razie, zostajesz odbanowany. Masz 7 dni na wpłatę 25.000PLN na konto Administracji RCON (Greyna.gg - PID: 41573). Do 17 czerwca musisz dokonać owej wpłaty, finalnie musisz również wstawić w apelacji dowód (w postaci loga lub screena), który potwierdzi przelew. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin