Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o odbanowanie - Podlasianin ukarany przez Argen

Podlasianin
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Podlasianin
Serial: 417DCA288C65865D8CF1556A111896B2
PowódBugowanie - wykorzystanie mechaniki gry do zyskania przewagi nad innym graczem.
Nick osoby nakładającej bana: @Argen
Data otrzymania bana: 8 czerwca 20:30
Długość bana: miesiąc
Opis sytuacji: a więc tak, kampiłem na domek z graczem @aphonix, dałem mu klucze do sultana, po czym ustawił go bardzo blisko blipa. Podczas gdy dom wygasł, kliknąłem enter aby go przejąć. Zaczęło mnie przenosić do auta, i nie przeniosło do interioru przejęcia domku.
Coś od siebie: Owa czynność nie była celowa, była to jedynie moja wina bo kliknąłem przycisk enter, każdy miał równe szanse, również @Hazy który najprawdopodobniej sprzedał się na mnie w administracji. 
Odnośniki do poprzednich apelacji

• Administrator

Niezbyt chce mi się wierzyć, że działanie nie było celowe. Wraz z innym graczem wykorzystywaliście owy sposób wielokrotnie przy kampieniu innych posiadłości. Dziwnym trafem, został zbanowany z podobnym powodem, przypadek? No nie powiedziałbym. Wyciągnij jakieś wnioski z kary, 30 dni to sporo na przemyślenia, obyś więcej w taki sposób mechaniki gry nie wykorzystywał, gdyż następnym razem Twoja przygoda na serwerze może zakończyć się banem permanentnym. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin