Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - CapitanDreams

CapitanDreams
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, oto mój kolejny wniosek o usunięciu mnie z czarnej listy Komisji Spraw Frakcyjnych.

Całe zdarzenie działo się w dniu 19.06.2022r. w godzinach wieczornych i w ten sam dzień zostałem wpisany na czarną listę Komisji Spraw Frakcyjnych z powodu odwalania na służbie SARA.
Był to mój drugi dzień na duty, w którym miałem jak zwykły pracownik SARA dopilnować porządku na drogach, jak i poboczach San Andreas i jeśli jest potrzeba to zwieźć auta na przechowywalnie pojazdów bądź na parking policyjny, jeśli jest źle zaparkowany.
Lecz z uwagi na fakt iż moja głupota w tamtym czasie była mocniejsza i postanowiłem, że nie będę przestrzegał KRD, jeździł lawetą po off-roadzie oraz brał Sweepery na lawetę.
Myślę, że owe zachowanie było spowodowane tym, gdyż w tamtym momencie wszystkie auta były odholowane i najzwyklej nie było co robić, lecz zdaję sobie sprawę z tego, że zaistniała sytuacja nie zwalnia mnie mówiąc kolokwialnie do tego, żeby odwalać tzw. "gnój" na duty. 
Moim zdaniem, jak i również zdaniem wielu osób te zachowanie było nieprofesjonalne oraz zgodzę się z tym, że to było w stu procentach tzw. "odwalanie".

Z nadaniem takiej, a nie innej kary oczywiście się zgadzam, lecz myślę, że człowiek może się zmienić i ja od tamtego momentu się zmieniłem.
W tamtym momencie nie zdawałem sobie sprawy z moich czynów, ale bardzo za nie żałuję i obiecuję z mojej strony solidną poprawę.
Nie ukrywam, że jestem owym zachowaniem, które w tamtym momencie miało miejsce zażenowany, ponieważ taka sytuacja nigdy nie powinna mieć miejsca, a moje zachowanie było okropne i niedojrzałe.
Pomimo to uważam, że aktualnie moje zachowanie uległo zmianie na lepsze, pewne kwestie sobie przemyślałem i wiem od początku, że tak nie powinienem postąpić.
Nie chcę się jakoś dużo rozpisywać, bo wiem, że czas to pieniądz i nie chce wam go zabierać, także przejdę już może do sedna sprawy.  

Więc obiecuję, że jeśli będę miał szansę wstąpić ponownie do frakcji to na pewno tej szansy nie zmarnuję, gdyż moje zachowanie od tamtego incydentu uległo całkowitej zmianie na lepsze. 
Gwarantuję, że złej opinii o mnie więcej już nie usłyszycie.
Dodatkowo przepraszam całą Komisję Spraw Frakcyjnych za zaistniałą sytuację oraz za to, że musicie ten wniosek czytać. 
Przepraszam również całą frakcję SARA za moje niekompetentne zachowanie i wszystkich graczy serwera 4life.

Z poważaniem: CapitanDreams

Edytowane przez CapitanDreams

• Administrator

Cieszymy się, że kolejny raz próbujesz przekonać Nas do tego, że Twoje podejście do struktur frakcji się zmieniło. Doceniamy, że rozumiesz swój błąd oraz wyrażasz skruchę, jednakże uważamy, że jeszcze trochę za wcześnie na to, aby wypisać Twoją osobę z czarnej listy Komisji Spraw Frakcyjnych. Spróbuj swoich sił ponownie za jakiś - bliżej nieokreślony czas. 

Sam sobie wniosek jest napisany w pełni poprawnie - ale pamiętaj, aby nie robić "Kopiuj - Wklej" - tak profilaktycznie powiem.
Reasumując, póki co pozostajesz na czarnej liście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin