Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - CapitanDreams

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym przedstawić Wam mój kolejny wniosek o zdjęciu mnie z czarnej listy Komisji Spraw Frakcyjnych.

Całe zdarzenie działo się w dniu 19.06.2022r. w godzinach wieczornych i w ten sam dzień zostałem wpisany na czarną listę Komisji Spraw Frakcyjnych z powodu odwalania na służbie SARA.
Był to mój drugi dzień na duty i zarazem ostatni, ponieważ przez moją głupotę właśnie zostałem wpisany na czarną listę KSF.
W tamtym momencie nie zdawałem sobie sprawy z konsekwencji jakie wynikły i myślałem, że to co robię to po prostu zwykła zabawa.
Z nadaniem takiej, a nie innej kary z pewnością się zgodzę, ponieważ owe zachowanie, które w tamtym momencie zaprezentowałem było żenujące i niedojrzałe.
Nie wiem co wtedy mną kierowało, że poniosłem się tak karygodnego oraz głupiego czynu, ale strasznie jest mi głupio za to, co w tamtym momencie uczyniłem.
Zdaję sobie sprawę z tego, że ten czyn był karygodny i nigdy nie powinien mieć miejsca, lecz czasu już nie cofnę i mogę prosić tylko o drugą szansę.

Moim zdaniem każdy człowiek może się zmienić i ja będę tego zdania przykładem, jeśli dostanę drugą i zarazem ostatnią szansę.
Moje zachowanie od tamtego incydentu uległo całkowitej zmianie na lepsze i jestem przekonany, że więcej takiego błędu nie popełnię i na owej czarnej liście nigdy więcej mnie już nie zobaczycie.
Bardzo żałuję tego, co w tamtym momencie miało miejsce i obiecuję solidną poprawę oraz to, że nigdy więcej złej opinii o mnie nie usłyszycie.
Wiem, że w tamtym momencie źle postąpiłem, lecz gwarantuję, że więcej się to nie powtórzy i znacznie się poprawię.
Oczywiście obiecuję, że więcej się ten incydent nie powtórzy.

Także Szanowna Komisjo Spraw Frakcyjnych oraz Szanowni gracze i administratorzy, chciałbym przeprosić Was za to, że tak postąpiłem oraz za to, że musicie ten wniosek oglądać.
Z mojej strony obiecuję solidną poprawę na lepsze oraz to, że więcej taka sytuacja się nie powtórzy.
Mam nadzieję, że po tylu nieudanych próbach pisania wniosku o zdjęciu mnie z czarnej listy KSF, ten wniosek będzie trafny i rozpatrzycie go pozytywnie.
Jeszcze raz z całego serca Was przepraszam i życzę miłego dnia bądź wieczoru.

Do zobaczenia. 

Z poważaniem: CapitanDreams

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin