Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News- Lotnicze Wydarzenie.

Patryk99
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witamy Was drodzy czytelnicy. Dzisiaj przedstawimy Wam relację z dzisiejszego zlotu na opuszczonym lotnisku. 

5D4B3bb.png

czJo4p3.gif

5D4B3bb.png

Pierwsze, ciekawsze momenty eventu zaczęły się od przygotowań służb oraz biznesów, które były już na miejscu od godziny 18. Można było zauważyć dużą ilość samolotów oraz helikopterów. Wydarzeniu towarzyszyła przyjemna atmosfera, którą zapewniali prezenterzy z Radia Serwerowego 4Music. O godzinie 19, rozpoczęto zlot. Chwile po starcie, można było zauważyć pierwsze manewry różnych pilotów. Wniosły się samoloty oraz helikoptery zgromadzonych grup, jak i prywatnych graczy. Zgromadzeni piloci oferowali przeloty helikopterami, a na niebie uniosły się kolory o różnych barwach. W dalszym etapie eventu frakcja SAFD zaprezentowała zabezpieczenie wodne śmigłowca przy awaryjnym lądowaniu. Organizator KapitanKox (prawdziwy)zaprezentował swój solowy, pokazowy przelot samolotem.

5D4B3bb.png

jwBL7cv.gif

5D4B3bb.png

Również nasz Reporter Specjalista @Piko0412 złapał dla Was organizatora wydarzenia @KapitanKox(prawdziwy).

P- Piko041
K- KapitanKox(prawdziwy)

5D4B3bb.png

P: Witaj, Reporter Specjalista Piko0412 z Redakcji 4Life News. Mógłbym zapytać o kilka spraw? 
K: Witam

P: Ile trwały przygotowania do eventu?
K: Cały pomysł na event zrodził się w mojej głowie równo tydzień temu. Napisałem, do mojego znajomego z frakcji SAFD a on zgodził się pomóc. Generalnie podczas całych przygotowań zobaczyłem jak wielu mamy pomocnych graczy na 4Life którzy zgodzili się przylecieć na event praktycznie z dnia na dzień.

P: Jak oceniasz organizację biznesów oraz frakcji na evencie?
K: Był to pierwszy taki event organizowany przeze mnie i wiemy już co poprawić następnym razem. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy ze wszystkimi biznesami. Najbardziej jednak wszystkich zaskoczyła frakcja SAFD, która dała niesamowity popis na niebie połączony z salutem wodnym.

P: Jesteś zadowolony z liczby osób?
K: Jestem bardzo zadowolony z ilości osób. Naprawdę nie spodziewałem się takiej publiczności. Jednak nie spoczywamy na laurach i już planujemy kolejne imprezy, które będą jeszcze bardziej dopracowane.

P: Dziękuje, to tyle. Masz coś jeszcze do dodania?
K: Na koniec chciałbym podziękować wszystkim frakcjom oraz biznesom. Nie można również zapomnieć o wystawcach prywatnych oraz widzach, bo to tak naprawdę oni zbudowali naszą imprezę. Szczególne podziękowania należą się dla @Limitowany*, @Aza* oraz @BMWW.

5D4B3bb.png

72UaBDi.png

5D4B3bb.png

W międzyczasie doszło do pożaru chemikaliów. Zastępy z San Andreas Fire Department natychmiastowo przystąpili do ugaszenia żywiołu.

5D4B3bb.png

Nasz Reporter Specjalista @Piko0412 złapał dla Was Młodszego Aspiranta @BMWW.

P - Piko0412
B - BMWW

5D4B3bb.png

P: Witaj, z tej strony Reporter Specjalista z Redakcji 4life News. Mógłbym zapytać się o kilka rzeczy odnośnie waszych przygotowań do eventu?
B: Cześć, oczywiście, że tak! Będzie to dla mnie czysta przyjemność.

P: Do czego służą wasze śmigłowce, którymi przylecieliście na event?
B: We frakcji posiadamy dwa śmigłowce, należą one między innymi do Specjalistycznej Grupy Poszukiwawczo-Ratowniczej, to ona dysponuje Ratownikiem 13., czyli tym większym śmigłowcem. Służy on między innymi do poszukiwań, ewakuacji osób z ciężko dostępnych miejsc. Ten mniejszy śmigłowiec to LPR, Ratownik 5 przynależy do Specjalistycznej Grupy Ratownictwa Medycznego. Służy do jak najszybszego transportu osób poszkodowanych do szpitala.

P: Co miało na celu wasz przylot na akcję?
B: Hmm.. Na pewno motywowało nas to, że w końcu możemy, pokazać to, w czym jesteśmy najlepsi oraz pokazać czym w ogóle dysponujemy.

P: Ile i jak trwały przygotowania do pokazu?
B: Na dobrą sprawę przygotowanie się zajęło nam tylko kilka dni, w ciągu tygodnia zorganizowaliśmy ludzi oraz zaplanowaliśmy całą akcję. Na szczęście wszystko poszło zgodnie z planem.

P: Dziękuje, to tyle.
B: Dziękuje również, pozdrawiam.

5D4B3bb.png

Dt3o0Tf.png

w47Nijp.png

aWZp38V.png

5Cmecup.png

Autoryzował: @Polixon

5wNnuaX.png

Edytowane przez Polixon

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin