Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Supporterem pomocnik2000.

Patryk99
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam Was drodzy czytelnicy. Dzisiaj zapraszam Was na wywiad z Supportem @pomocnik2000.

5D4B3bb_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

tNTAACA.gif

Patryk - @Patryk99
pomocnik - @pomocnik2000

Patryk: Witam, z tej strony Reporter Specjalista Patryk99 z Redakcji 4Life News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
pomocnik:  Witam z tej strony Starszy Przewoźnik pomocnik2000 z Transport of San Andreas. Oczywiście, z chęcią.

Patryk: Znakomicie, zaczynając ten oto wywiad przedstaw swoją osobę naszym czytelnikom.
pomocnik: No to tak mam na imię Szymon mam 18 lat. Interesuję się mechaniką samochodową oraz wojskiem. W wolnym czasie lubię sobie pograć na komputerze lub jeździć na rowerze.

Patryk: Jaki masz na ten czas staż na serwerze? Co podczas uzyskiwania takowego stażu udało Ci się zdobyć?
pomocnik: Aktualnie mój staż wynosi 4435 godzin i 26 minut. Przez ten czas udało, mi się osiągnąć bardzo dużo na serwerze m.in. jestem już ponad 4 lata w jednej organizacji oraz 3 lata w tej organizacji na stanowisku Głównego zarządu. Również należę do frakcji Transport of San Andreas, posiadam tam rangę Starszy Przewoźnik oraz jestem na stanowisku Pomocnika zarządu.

Patryk: Czy grasz w inne gry, oprócz MTA, jeśli tak to jakie?
pomocnik: Oczywiście, że tak m.in. seria Call of duty, którą uwielbiam, seria Tomb Raider, seria Resident Evil, Dying Light, seria Battlefield i wiele więcej.

Patryk: Jakiś czas temu byłeś w biznesie San Andreas Armed Forces, z którego odszedłeś. Nie chciałbyś spróbować swoich sił w innym biznesie, jeśli tak to dlaczego właśnie ten biznes?
pomocnik: Na ten moment nie chciałbym być w żadnym biznesie.

iiPWo3F.gif

Patryk: Należysz do frakcji Transport of San Andreas, przybliżysz naszym czytelnikom, na czym polega owa frakcja?
pomocnik: Jasne, frakcja Transport of San Andreas polega na rozwożeniu klientów z punktu A do punktu B. Również owa frakcja posiada 3 oddziały, jakimi są: Eskorta VIP, Transport Lotniczy oraz Autobusy.

Patryk: Jeśli miałbyś zmienić frakcje, jaka to by była i dlaczego?
pomocnik: Nie mam zamiaru zmieniać frakcji ze względu na bardzo fajną i pozytywną atmosferę, jaka panuje w owej frakcji.

Patryk: W jaki sposób zdobyłeś swój majątek? Zarabiałeś na pracach dorywczych, handlowałeś pojazdami czy może dzięki frakcji?
pomocnik: Przez 3 lata moim celem było kupno infernusa z salonu i mój główny cel na serwerze został osiągnięty. Zarabiałem tylko i wyłącznie na trzech pracach dorywczych: Lawety kurier oraz kopalnia.

Patryk: Jesteś na kierunku mechanik samochodowy, chciałbyś, pracować w tym zawodzie jak skończysz szkołę, czy wolałbyś spróbować sił w innym zawodzie?
pomocnik: Zgadza się, jestem na kierunku technik mechanik, ciężko powiedzieć czy w przyszłości właśnie tam będę chciał pracować, ponieważ zastanawiam się nad pracą w Służbie Granicznej, jednakże nic nigdy nie wiadomo i sam nie wiem, jak moja przyszłość będzie wyglądała.

Patryk: 23 Maja dostałeś się na rangę Support. Czy było to jedno z twoich marzeń, czy zdecydowałeś się spróbować swoich sił właśnie w tej rekrutacji?
pomocnik: Postanowiłem spróbować czegoś nowego na serwerze i dlatego napisałem pierwszy raz w życiu podanie na stanowisko supporta na serwerze.

Patryk: W ciągu 4383 godzin zdobyłeś 12 pojazdów. Czy uważasz, że to wystarczająca ilość czy chciałbyś zwiększyć swoją flotę, jeśli tak to, jakie byś chciał kupić pojazdy?
pomocnik: Wciąż uważam, że to jednak mało, mam w planach zakupu jeszcze więcej pojazdów np. Turek, Stafford, elegant, sultan.

Patryk: Od kiedy grasz na 4Life, jak wyglądały twoje początki?
pomocnik: Na 4Life gram od 28 grudnia 2018 roku po pierwszych przegranych godzinach na serwerze powiedziałem sobie, że to właśnie na tym serwerze będę tylko i wyłącznie grał, a moje początki wyglądały chyba jak u większości graczy, czyli zarabiałem swoje pierwsze pieniądze na magazynie i nie tylko.

Patryk: Jesteś w organizacji Extreme w Głównym Zarządzie. Dlaczego właśnie ta organizacja?
pomocnik: Zgadza się, jestem w organizacji Extreme na stanowisku Głównego zarządu. Wybrałem tę organizację w czerwcu 2019 roku, ponieważ szukałem organizacji i tak właśnie trafiłem na Extreme.

Patryk: Czym zajmujesz się w czasie wolnym? Masz hobby lub zainteresowanie, które rozwijasz?
pomocnik: W wolnym czasie lubię jeździć na rowerze, pograć w różne gry lub wyjść ze znajomymi na miasto.

Patryk: Na pewno masz marzenie realne, przybliżysz nas, jakie ono jest?
pomocnik: Jasne, chciałbym w przyszłości bronić granicy naszego kraju i dlatego po części chciałbym pracować jako żołnierz w Straży Granicznej, jednakże tak jak pisałem, przyszłość pokaże.

Patryk: Czy masz nawyki, którymi denerwujesz inne osoby?
pomocnik: Nie mam.

Patryk: Dostajesz szansę wcielenia się w jakiekolwiek zwierzę na 24 godziny, jakie byłoby to zwierzę i dlaczego?
pomocnik: Myślę, że to byłoby zwierzę, jakim jest pies, ponieważ uwielbiam psy i chciałbym, zobaczyć jak psy widzą świat z ich perspektywy.

Patryk: Zdradziłbyś, nas skąd wziąłeś pomysł na swój nick?
pomocnik: Mój nick wziął się tak naprawdę znikąd, zakładając konto na 4Life, wpadł mi pomysł, żeby właśnie wybrać taki nick, może dlatego, że często staram się pomagać innym graczom, czy to na znajdźkach serwerowych, czy ogólnie.

Patryk: Czy masz swój ulubiony gatunek muzyczny, jeśli tak to jaki?
pomocnik: Oczywiście, głównie słucham piosenek typu Phonk, jednak czasami też coś innego wpadnie w ucho, ale no najczęściej to właśnie coś z rodzaju Phonk.

Patryk: Dostajesz pół miliona złotych, jednak musisz je wydać na wyjazd zagraniczny, jaki wybrałbyś kraj wycieczki i dlaczego?
pomocnik: Myślę, że to by był kraj jakim jest Wielka Brytania. Zawsze chciałem, zobaczyć jak tam jest, jak ten kraj funkcjonuję itp.

Patryk: To było ostatnie pytanie, gdyż zbliżamy się skończenia wywiadu, chciałbyś kogoś pozdrowić?
pomocnik: Jasne, chciałbym pozdrowić całą organizację Extreme, całą Administracje oraz wszystkich bratanów z TSA.

ghGTxwO.gif

Dt3o0Tf.png

Autoryzował: @Polixon

5wNnuaX.png

Edytowane przez Polixon

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin