Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MFifa - oskarżony przez iTzN3xo

iTzN3xo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: MFifa
    Data i godzina zdarzenia: 02.08.2023 19:03
    Pełen opis sytuacji: Zostałem obezwładniony, po czym przetransportowany do więzienia za to, że stałem na chodniku.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://youtu.be/Hqs4gl5esuU

Ja, iTzN3xo zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez iTzN3xo

Zostałeś osadzony przez to, że dwukrotnie uczestniczyłeś w "strajku".

Na twoim nagraniu jasno widać, że nie zastosowałeś się do poleceń wydawanych przez megafon przez SWAT Officerów, więc ŚPB zostały użyte.
Ode mnie tyle, nie mam nic więcej do dodania.

Edytowane przez MFifa

1 godzinę temu, MFifa napisał:

Zostałeś osadzony przez to, że dwukrotnie uczestniczyłeś w "strajku".

Na twoim nagraniu jasno widać, że nie zastosowałeś się do poleceń wydawanych przez megafon przez SWAT Officerów, więc ŚPB zostały użyte.
Ode mnie tyle, nie mam nic więcej do dodania.

Po pierwsze nie było sprecyzowane do kogo to jest, obok były 2 inne osoby i tylko ja zostałem obezwładniony

Po drugie nie robiłem nic złego więc dla czego dostałem kare więzienia? Jeśli taka sytuacja wydarzyłaby się w prawdziwym życiu równie dobrze mogłoby ci przeszkadzać to, że zbyt głośno oddycham co skutkowałoby więzieniem.

Spoiler

[2023-08-02 19:01:56] [Output] : *MEGAFON* (Nieznajomy_1908): Tu SWAT. Prosze sie rozejsc w przeciwnym wypadku uzyjemy ĹšPB!
[2023-08-02 19:02:27] [Output] : *MEGAFON* (Nieznajomy_1908): Niestosowanie się do poleceń - użycie ŚPB!

Jak widać nie zastosowałeś się do poleceń, więc zostałeś obezwładniony i osadzony. A to, że uczestniczyłeś w strajku jest oczywiste. Poniżej jedna z twoich odzywek:

Spoiler

[2023-08-02 18:53:32] [Output] : iTzN3xo [348]: oslabic policyjne radiowozy!

Nie rób z siebie kozła ofiarnego, otrzymałeś ostrzeżenia, do których nie potrafiłeś się zastosować więc poniosłeś karę. (i to dwukrotnie za to samo)

• Administrator
W dniu 4.08.2023 o 13:56, MFifa napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

[2023-08-02 19:01:56] [Output] : *MEGAFON* (Nieznajomy_1908): Tu SWAT. Prosze sie rozejsc w przeciwnym wypadku uzyjemy ĹšPB!
[2023-08-02 19:02:27] [Output] : *MEGAFON* (Nieznajomy_1908): Niestosowanie się do poleceń - użycie ŚPB!

Jak widać nie zastosowałeś się do poleceń, więc zostałeś obezwładniony i osadzony. A to, że uczestniczyłeś w strajku jest oczywiste. Poniżej jedna z twoich odzywek:

Pokaż ukrytą zawartość

[2023-08-02 18:53:32] [Output] : iTzN3xo [348]: oslabic policyjne radiowozy!

Nie rób z siebie kozła ofiarnego, otrzymałeś ostrzeżenia, do których nie potrafiłeś się zastosować więc poniosłeś karę. (i to dwukrotnie za to samo)

Funkcjonariusz wyjaśnił. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin