Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na vanos - oskarżony przez kamyk1233

kamyk1233
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @vanos
    Data i godzina zdarzenia: 
24 sierpnia 2023, 22;00
    Pełen opis sytuacji: Podczas jazdy po mieście Los Santos napotkałem pościg, zatrzymałem się z boku, po czym zostały przestrzelone mi opony w pojeździe marki FBI Rancher. Według mnie opony zostały przestrzelone bez żadnego powodu, nie jechałem za kordonem, po prostu go wyprzedziłem. Również nie otrzymałem żadnego binda o odłączeniu się od pościgu - po prostu zatrzymałem się obok.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: (Nagranie od kolegi) -  https://imgur.com/a/Luhhwxt

Ja, kamyk1233 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

• Administrator

Witam, Captain II vanos.

Twój opis sytuacji sprzecza się z podesłanym przez ciebie dowodem na twoją niewinność. Od 10'tej sekundy końca clipu jasno i wyraznie widać moment w którym przejechałeś funkcjonariusza, co samo w sobie jest wystarcząjacym powodem na użycie ŚPB. Jeżeli to nie wystarczy to również mogę podesłać dowód w postaci video na którym celowo zjeżdzasz na przeciwny pas oraz powodujesz kolizje z moim radiowozem. 

Ponadto, twoje wytłumaczenie "nie jechałem za kordonem, po prostu go wyprzedziłem" również jest błędne. Kordon mogłeś wyprzedzić w dowolnej chwili. Ewidentnie pod koniec nagranie twój "kolega" kierował się w twoim kierunku w celu przesiadki.

Witam, 

16 minut temu, vanos napisał:

Od 10'tej sekundy końca clipu jasno i wyraznie widać moment w którym przejechałeś funkcjonariusza, co samo w sobie jest wystarcząjacym powodem na użycie ŚPB.

Z tego co rozumiem, to najechałem na funkcjonariusza prawym przednim kołem podczas zawracania, gdy otrzymałem ostrzał. Jak można zauważyć ostrzał rozpoczął się przed "potrąceniem" oraz potrącenie było spowodowane ucieczką od "przebicia opon"  - nie było to celowe.

16 minut temu, vanos napisał:

Ponadto, twoje wytłumaczenie "nie jechałem za kordonem, po prostu go wyprzedziłem" również jest błędne. Kordon mogłeś wyprzedzić w dowolnej chwili.

Na filmie można zauważyć, że wyprzedziłem kordon oraz zatrzymałem się na chodniku. 

18 minut temu, vanos napisał:

Ewidentnie pod koniec nagranie twój "kolega" kierował się w twoim kierunku w celu przesiadki.

"Kierował się" - nie ma to nic do sytuacji, po prostu wysiadł z auta i biegł. Nie rozumiem co ma to w ogóle to do danej sytuacji. Reasumując: pojazd, którym kierowałem został ostrzelany, co było skutkiem przebicia trzech opon w pojeździe - nie dostałem wcześniej żadnego binda.

W dniu 24.08.2023 o 23:29, vanos napisał:

Jeżeli to nie wystarczy to również mogę podesłać dowód w postaci video na którym celowo zjeżdzasz na przeciwny pas oraz powodujesz kolizje z moim radiowozem. 

Poproszę. Ile było danych bindów odnośnie odłączenia się od pościgu dla kierowcy longa?

• 2 tygodnie później...

Na nagraniu które otrzymałem od oskarżonego widać, jak zjeżdżasz na przeciwny pas żeby celowo uderzyć w radiowóz, dodatkowo na nagraniu podesłanym przez Ciebie jako dowód widać, jak na końcu przed ostrzałem taranujesz radiowozy. 

Edytowane przez Veon.ogf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin