Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o odbanowanie - toster. ukarany przez Argen

toster.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: wiewior77
Serial: 6CA780246B76E9AED4DCEB6C231B9B42
Powód: Bugowanie - wykorzystywanie dziur w teksturach do zyskania przewagi nad innym graczem.
Nick osoby nakładającej bana: @Argen
Data otrzymania bana: 3 Września 2023, 23:45
Długość bana: 3 Października 2023, 23:45
Opis sytuacji: Sprowokowałem SAPD do pościgu, uciekałem i wjechałem w BUGa na ścianie który powoduję teleportacje gracza na jezdnię wyżej. Wjechałem tam i SAPD nie miało co zrobić.
Coś od siebie: Piszę apelacje już drugi raz zgodnie z twoimi wymaganiami. Więc tak, przepraszam za moje zachowanie, żałuje swojego czynu i mogę przysiąc, że więcej nie skorzystam z tego bugu w celu zyskania przewagi nad innym graczem. Szczerze mówiąc chciałbym zagrać już na serwerze, żeby odciążyć sobie trochę głowę od paru sytuacji które mnie spotykają z każdym dniem. Nie mam w co grać a na tym serwerze najlepiej zlatywał mi czas. Mam nadzieję, że dostanę szansę, nic się nie stanie jeżeli podejmiesz inną decyzję niż zdjęcie kary. Aczkolwiek jednak wiadomo, że chciałbym unbana. Dzięki za poświęcony czas i pozdrawiam.
Odnośniki do poprzednich apelacji:

• Starszy Administrator

W porządku, z racji, iż najnowszym graczem nie jesteś i uważam, że powinieneś znać zasady panujące na serwerze, jestem w stanie zaproponować Ci karę pieniężną w wysokości 30.000PLN, którą wpłacisz na konto Administracji RCON w zamian za zdjęcie bana. Czy zgadzasz się na taki warunek?

Dzięki za odpowiedź, aczkolwiek zaproponowałbym kwotę 15.000PLN na konto Administracji RCON z tego względu, że zostało 8 dni kary. Jeżeli nie przystępujesz na tę ofertę, to bana zostawiamy tak jak był. Poczekam sobie te 8 dni. 

Też za bardzo nie rozumiem, 30.000PLN za mój wyczyn, okej niby wszystko jasne. Aczkolwiek to też jest niedopatrzenie Administracji RCON dlatego, że takie bugi nie powinny występować przy tak dużym serwerze. Ja proponuję 15.000PLN na konto Administracji RCON ode mnie za zdjęcie kary, jak nie, to poczekam do końca. 

Edytowane przez toster.

• Starszy Administrator

O ile mnie pamięć nie myli, kiedyś już był zgłaszany problem z ową teksturą. Jest to stricte błąd po stronie gry, za który odpowiadają jej twórcy. Nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć, dlaczego ARCON nic w tej sprawie nie podziałało. Osobiście uważam, że po przegraniu ponad 2.5 tysiąca godzin na serwerze powinieneś wiedzieć, że zyskiwanie przewagi nad innym graczem w sposób nieuczciwy może być karane. Zważywszy na Twój niemały majątek uznałem, że kara 30.000PLN będzie odpowiednia, zważywszy w dodatku na to, że nie będziesz musiał na spłatę tej kary zarabiać, ponieważ w/w kwotę posiadasz przy sobie lub na koncie bankowym. Ale w porządku, rozumiem Twoje zdanie i widzę, że starasz się powrócić na serwer. Zważywszy na to, jestem w stanie zmienić moją proponowaną kwotę i zejść do kary pieniężnej w wysokości 20.000PLN. Co Ty na to? 

Okej, dzięki za odpowiedź i za to, że nie odrzuciłeś od razu apelacji. 

Ja jednak pozostaje przy swojej ofercie 15.000PLN, ponieważ został zaledwie tydzień do końca kary. Rozumiem, że zawiniłem i żałuje swojego zachowania, aczkolwiek 30.000PLN czy 20.000PLN to trochę dla mnie za dużo, majątek mam jaki mam, ale chcę sobie zrobić silnik w jednym pojeździe który mam, i każdy grosz się liczy. 

Jeżeli zgadzasz się na moją propozycje to napisz w odpowiedzi dane do przelewu.

Edytowane przez toster.

• Starszy Administrator

Pozostanę przy mojej propozycji - 20.000PLN kary na konto Administracji RCON. Szanuję Twoje zdanie i dojrzałe podejście do sprawy, dlatego nie zamierzam od razu odrzucać Ci apelacji. Prosiłbym Cię o ostateczną decyzję, czy zgadzasz się na podany przeze warunek odbanowania. Jeżeli nie, wówczas dopiero apelację odrzucę i będziesz musiał odczekać karę do końca. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin