Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wr77zeR* - oskarżony przez marekbojuwkarz

akaczterdziescisiedem
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Wr77zeR*
    Data i godzina zdarzenia: 21:00 (około)
    Pełen opis sytuacji: Jechałem, obok auta jednego gracza. W pewnej chwili chciałem zawrócić. Lecz wywróciłem się a funkcjonariusz przebił opony mi, i graczu w itoku. Można zauważyć, że nie przeszkadzałem w pościgu.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/VvHuMi0 (jeżeli mało widać mogę dać więcej)

Ja, marekbojuwkarz zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez marekbojuwkarz

• Administrator

Sergeant I Wr77zeR*, San Andreas Police Department.

Witaj, przez dłuższy okres czasu podczas pościgu zarówno ty, jak i kierowca Itoku, wyprzedzaliście kordon pościgowy, wjeżdżaliście między jednostki, tym samym spowalniając nas, oraz utrudniając nam pracę. Otrzymaliście kilka bindów o odłączeniu się od kordonu pościgowego, oraz jakie będą skutki nie zastosowania się do nich, ty postanowiłeś takowe zignorować. Dodatkowo podczas twojego manewru "zawracania", zablokowałeś jedną z jednostek, tworząc tym samym zagrożenie w ruchu drogowym, dlatego zostałeś ostrzelany.

Tyle ode mnie, czekam na werdykt Executive Staff'u.

hej

47 minut temu, Wr77zeR* napisał:

Otrzymaliście kilka bindów o odłączeniu się od kordonu pościgowego

Nie ja. Kierowca itoku jak najbardziej lecz ja gdy was wyprzedzałem to pojechałem za jednostką w stronę giełdy ls. 

47 minut temu, Wr77zeR* napisał:

"zawracania", zablokowałeś jedną z jednostek,

jasne, mój błąd lecz za to, że się wywróciłem walnąć mi 2 opony? 

Dodam, że owszem chciałem pomóc uciekinierowi ale gdy się wywróciłem chciałem już odjeżdżać. A ty walnąłeś mi po oponkach. W tej skardze nie chodzi mi o to żebyś dostał zawieche czy coś, lecz o to,  że to były wzmacniane oponki.

Z uszanowaniem

literówka

• Administrator

Witam ponownie.

Godzinę temu, marekbojuwkarz napisał:

Nie ja. Kierowca itoku jak najbardziej

Bindy były kierowane w waszą stronę, nie tylko do jednego z was.

jasne, mój błąd lecz za to, że się wywróciłem walnąć mi 2 opony? 

Nie otrzymałeś ostrzału za sam "przewrót", a za wyprzedzanie jednostek w kordonie, wjeżdżanie między jednostki, spowalniane ich, tym samym utrudniając im dalszy przejazd do pojazdu uciekającego, oraz ostatecznie zajechania drogi jednostce, co mogło doprowadzić do kolizji. Zresztą wyżej wszystko ci pięknie opisałem.

W tej skardze nie chodzi mi o to żebyś dostał zawieche czy coś, lecz o to,  że to były wzmacniane oponki.

Tego nawet nie skomentuję.

Wydaje mi się, że wyjaśniłem ci wszystko, miłego wieczoru.

hej

Jak wiem to itoku bardziej przeszkadzało. I to tylko mi przebito opony. 
Nie będę już opowiadał, czekam na zarząd pd. 
A i jeszcze jedno. Kordon minąłem raz i wyprzedziłem.

Z poważaniem i miłego wieczoru

musiałem coś dodać

Na nagraniu podesłanym przez Ciebie widać, jak ewidentnie jedziesz za radiowozami, później chcąc zawrócić wjeżdżasz prosto pod radiowóz który chciał przejechać obok powodując kolizję. Jest to wystarczający powód, aby skargę odrzucić. Następnym razem odpuść, aby nie skończyło się to podobnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin