Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Niesamowity dom na Blueberry Island z dużym terenem i doskonałą lokalizacją blisko wszystkich udogodnień.

hjpr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Dom z podjazdem
ID nieruchomości: 788
Cena za dobę: 250 PLN / 24h
JjJUkGw.png
Cena: Oferty 75k w górę
SS’y: 
gxpS47B.png
ttA8VBK.pngOZXxiGb.png
Sposób kontaktu: 
> Discord: [x]
> Wiadomość prywatna na forum Naciśnij mnie i wyślij!
> /pm w grze
Coś od siebie: Fajny dom na małej wysepce Blueberry Island.

Dom bez trudu zmieści aż 21 samochodów, mimo dostępu do blipu dla kuriera - wiadomo, jest to ilość na upchanie wszystkiego na siłę, lecz na pewno mimo zrobienia luzu również zmieści się pełno autek.
Dodatkowo, na tyle budynku oraz przy wejściu znajduje się miejsce na kilka motocykli lub quadów, a lekko poza terenem ma wodę, przez co można postawić sobie tam Łódkę, Seasparrowa czy Skimmera.

Na tej malowniczej wyspie dostępne są liczne udogodnienia dla mieszkańców: dwugarażowy mechanik, wulkanizacja, warsztat tunerski oraz stacja benzynowa oferująca LPG i benzynę. Nie brakuje również salonu pojazdów DSD, pomostu dla łodzi oraz stacji benzynowej dla łodzi.
W niewielkiej odległości od domu znajduje się również miejsce pracy śmieciarek oraz dwa małe miasteczka. Pierwszym z nich jest Fort Carson, gdzie dostępny jest m.in. lakiernik, którego niestety na wyspie brakuje. Drugim jest Blueberry, gdzie można znaleźć pracę jako sprzątacz ulic.
Niestety na obecny moment najbliższe przecho, którym było Montgomery jest wyłączone, lecz jest to spowodowane reworkiem GUI przechowywalni, z tego co słyszałem niebawem ma zostać dodane, lecz nic obiecać nie mogę.

Edytowane przez hjpr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin