Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - CapitanDreams

CapitanDreams
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym przedstawić wszystkim czytającym oraz oglądającym mój kolejny wniosek o zdjęcie z czarnej listy Komisji Spraw Frakcyjnych.

Owe zdarzenie działo się 19.06.2022r. przez które trafiłem na tę właśnie listę. W związku z decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych o umieszczeniu mojej osoby na czarnej liście, chciałbym przedstawić Wam drodzy gracze oraz Szanowna Komisjo Spraw Frakcyjnych wniosek o przyjęcie apelacji w tej sprawie. 

Jestem świadomy swojego zachowania w tamtym czasie, lecz moim zdaniem każdy człowiek jeśli chce to może się zmienić, a ja będę Tego dowodem. Jest mi strasznie głupio za tamte zachowanie, lecz czasu już nie cofnę, ale mogę prosić o drugą i zarazem ostatnią szansę. Chciałbym przeprosić wszystkich graczy jak i całą administrację, frakcję SARA oraz wszystkie osoby, którym przeszkodziłem i zaszkodziłem w rozgrywce na serwerze. Mogę obiecać, że taka sytuacja już się więcej nie powtórzy. Chciałbym wrócić do frakcji i poznać nowe osoby, z którymi będzie mi się miło spędzało czas. W tamtym momencie nie zdawałem sobie sprawy z konsekwencji jakie mogą wyniknąć oraz z tego, że przeszkadzam większości graczom w rozgrywce, ale mogę zagwarantować, iż taka sytuacja się więcej nie powtórzy i jeśli ten wniosek zostanie przyjęty to nigdy się drugi raz na owej liście nie znajdę. Życzę wszystkim czytającym oraz oglądającym ten wniosek miłego dnia bądź wieczoru. Pozdrawiam.

Z poważaniem: CapitanDreams                                                        

• Administrator

Niestety, aczkolwiek struktura Twojego wniosku pozostawia wiele do życzenia. Jest on napisany w 5 minut - co sprawia, że nie dajesz nam poczucia, że zależy Ci na zdjęciu z czarnej listy. De facto, nie przytoczyłeś również żadnego opisu sytuacji, przez którą zostałeś umieszczony na tejże liście.

Od siebie radzę, abyś kolejny wniosek napisał po nowym roku. Dodatkowo, życzylibyśmy sobie, abyś poświęcił więcej niż 5 minut i przyłożył się do kolejnej aplikacji.
Oczywiście, Twój wniosek na dzień dzisiejszy zostaje odrzucony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin