Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Lumbago oskarżony przez Toyota*

JudaszJP
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Lumbago
    Data i godzina zdarzenia: 26.11.2023 ok. 14:20
    Pełen opis sytuacji: Wyjeżdżałem kurierką z tunelu sf i nie zatrzymałem się na stopie oraz spowodowałem kolizje z radiowozem. Napisałem żartobliwie że to ich wina bo nie widać ich na mapie po czym odrazu przeprosiłem za całe zajście. Myślałem że przeprosiny wystarczą a że przy wyjeździe zrobił się lekki korek to ruszyłem dosłownie a Panowie uruchomili sygnały i kazali się zatrzymać co też zrobiłem. Okazało się że chcieli mnie ukarać mandatem za: Niezatrzymanie się na znaku stop, spowodowanie zagrożenia w ruchu, spowodowanie kolizji i co najlepsze za UCIECZKĘ. Za tamte wykroczenia jak najbardziej chciałem zapłacić ale do ucieczki się nie przynaję co też im pisałem ale mieli to gdzieś. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Niech Panowie @Lumbagooraz @Matias2525 powiedzą jak to wyglądało, może też mają jakieś nagrania screeny na dowód bo ja nie mam nic niestety.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin