Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pokaż swoją twarz

RodowitY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sieeema, dzięki za nominację @Marcon666 oraz @Chromka69

Pewnie, że jest GIT

Otwórz zdjęcie

Pozdrawiam całą organizacje MidNight Club oraz nominuję: @judi720 @xDanielowsky @Gniadys* @Matie18

• Administrator

Dzięki za nominację @Matie18, @Marcon666, @Chromka69, @Rozkulwica

Od lewej: @Matie18 aka taksiarz, @Marcon666 aka perłowy chłopiec i ja @xDanielowsky aka kula
lW0oHpT.jpg
Ultrace i humor GITUWA.

Nominuje: @DreeY, @zloty113, @Veon, @Norsek, @kedofo*, @KropsoN.

Smacznej kawusi wszystkim, pozdrawiam z Wałbrzycha. B)

@L4MP3K.3D dzięki ale miałam już nic nie wstawiać ;D

Nie mam w sumie kogo nominować ale @LuKi16 możesz się pokazać ty @Bilu.też, i jeszcze @juri.* coś lepszego pokaż, @Niuniaai @_Katexiaa_ wy też coś możecie <3

Ni ma

Edytowane przez Harcerka1

Dzięki @.michu. oraz @AdrianMazdaLover za nominację 

Tu ja, spięty jak plandeka na żuku. Jestem niefotogeniczny stąd też te głupie pozy. Pozdrawiam i nie życzę utraty wzroku. Pionsia

Ja bym chciał zobaczyć mordki takie jak: @AdekUchiha*@Dubaj - ale ten się pewnie nigdy nie pokaże, @James_Valentino, @Wydymiarz rozumisz Mieciu (tylko te zdjecie to w rękawicach bokserskich jak dasz radę), @MateuszXQ, @Wonder. - ten to musi dobry wariat! @Dza_Dza - Starszy Łopatowy z kopalni, @Szczot4 - pokaż te mordke holenderską, nie peniaj, @Wantedmax pokaż facjate wariacie

IMG_20210520_202547_resize_15.jpg

IMG_20210520_203213_resize_56.jpg

Edytowane przez BartiCK

No siema, wróciłem 

Widziałem że dostałem parę nominacji ale czasu nie było żeby zdjęcie dać wiec mata i się cieszta

http://imgur.com/gallery/pA2s4Ku

A ja nominuje: @FiFikkk  @Roxel @badi1920 oraz @murzek

Czymajta się, z fartem

Edytowane przez M3Power;;]]

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin