Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pokaż swoją twarz

RodowitY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

Dziękuję @KarolciaPlay i @kzedo za nominację. Nie mogłem się zdecydować na jedno, więc macie dwa xD.

jedno zdjęcie na jedną nominacje XD

Spoiler

SVQB6od.jpg

cannfbC.jpg

@Aza* @_-LakiLuk-_ @Jacobex @devileczek. i dla pozytywnego akcent na koniec, może @xPunisherx - Wasza kolej 

Edytowane przez Byialy

No @KubiXooN_2k19 i @Dawidosa, dzięki za nominacje chłopaki. Przekonaliście mnie.
Oto ja:

A ja nominuje: @Mati0sik @Versi* @Chorywacja @Starosta @Gajduss @Sheeker @TomiX* @$Damixpl$ @TheHonda* @pawelosuwa @WAF3L @Kefirek.
Pokażcie się! B)

Ready to steal your windsor :>
I am speed

2ptlz.jpg

chce was zobaczyć (nawet ponownie ;p) - @Emialski @Penomeco @RaleQ @Tigerro @Felunio @Bilu. @Kangurek.Kao @DuszeQ

Edytowane przez RapMonster

Macie @miczkosx2 i @j00lcia szczęście, że byłem w terenie i zrobiłem sobie parę fotek... 
nominuję @Niuniaabo tak, @Harcerka1bo też tak. @gf7.FM @Emialskitez cie lubie oraz @Pat4ygg* @Gora106 @SH_Shajkox @KuczyN i @swi.der

Aaa byłbym zapomniał @j00lcia i @miczkosx2 wy też sie pokazać :P 

@TSR @Aleksansoo555 WY TEŻ

for_Easy-Resize.com.jpg

Edytowane przez Limitowany*

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin