Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wysmarzony oskarżony przez Semilux

Semilux
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: Podany wyżej funkcjonariusz spędził 2 godziny stojąc z suszarką przy spawnie LS. Nie odpisywał, nie reagował tylko wlepiał mandaty. Sztuczne i bezczelne nabijanie minut na frakcji byle by zrobić minimum godzin.

Nick funkcjonariusza: Wysmarzony
    Data i godzina zdarzenia: 16-18 godzina 18.12.2023
    Pełen opis sytuacji: Pracowałem na Taxo w godzinach 15-19 wielokrotnie przejeżdżając przez spawn LS. Przy pierwszym przejeździe dostałem mandat 250pln w pełni zasłużony. Czas mijał i mijał a pan Wysmarzony dalej stał z suszarką i bezczelnie nabijał minuty we frakcji. koło godziny 18 zniknął ale pare kilometrów dalej pojawił się kolejny nabijając minuty w dokładnie ten sam sposób. Drugi znika i co się dzieje? Nagle pojawia się trzeci nick Bogens i kontynuuje tradycje kolegów.

I pytanie brzmi czy tak powinna wyglądać służba SAPD?? zostałem staranowany? nie reagują. gracz ma problem? nie odpowiadają.

Prosiłbym o przyjrzenie się służbie gracza Wystrzelony bo stać z suszarką całe dnie potrafi każdy, a w takim wypadku dajmy do SAPD graczy którzy mają po 100lp i 5 godzin na serwerze...

Dodam tylko że spawn LS jest nadużywany wielokrotnie przez różnych SAPD w kwestiach suszarek i jest to poważny problem. A chyba służba nie polega tylko na staniu z suszarkami??
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Myślę że macie doskonałe narzędzia aby sprawdzić co w tych godzinach robił podany wyżej policjant.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin