Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Kubox* i xSerrek oskarżeni przez Semilux

Semilux
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: Wykorzystywanie kary Mute u gracza do ukarania go mandatem, brak kompetencji do anulowania pracy.

Nick funkcjonariusza: xSerrek i Kubox*
    Data i godzina zdarzenia: 2.16 dnia 23.12.23r
    Pełen opis sytuacji: gracz xSerrek zatrzymał mnie do kontroli z węglem. przekroczyłem limit o 74KG węgla za co ukarał mnie mandatem 1600pln nie przyjąłem go ponieważ kazał mi wpisywać niewykonalne animacje podczas pracy za co ukarał mnie mandatem i dał drugą szanse na wpisanie niewykonalnej komendy /zakończ prace która nie działa podczas wywozu węgla co SAPD powinien wiedzieć... Funkcjonarjusz jest nie kompetentny i wykorzystał fakt mojej kary mute dla swoich korzyści, Proszę o sprawdzenie logów xSerrek z godziny 2.16, dodam fragment rozmowy gdzie nadużywa uprawnień. To są jaja jakieś... support Atryk pomagał mi na kopalni z błędem po czym chciałem sprzedać węgiel i xSerrek poprosił go o wytepanie mojej ciężarówki bo nie umiał sobie z tym poradzić. Atryk jako dobry człowiek chciał mu pomóc. Po moim ,,dojechaniu do więzienia na 16 minut po 12 minutach dostałem kicka bo nie mogli wytepać mojej ciężarówki... Nie mam pretensji do Supporta Atryk ale do xSerrek mam ponieważ gracz o nicku Deczyn z którym gadałem na discord pisał do niego na bierząco że animacja NIE DZIAŁA U GRACZA SEMILUX i funkcjonariusz to olał, logi gracza Deczyn idealnie pokazują to. W skrócie nie przyjmuje mandatu przez nadużycie pozycji, uważam że xSerrek specjalnie olał gracza Deczyn i kazał mi robić niewykonalne animacje w danej pracy. Jest to niedopuszczalne...
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: screenshot i logi czatu xSerrek z podanej godziny. Logi gracza Deczyn z podanej godziny i jej okolic.

https://imgur.com/a/RVTGTFj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin