Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Supportem erorek.

Patryk99
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

k4tj1er.png

Witam, z tej strony Reporter Specjalista @Patryk99 z Redakcji 4Life News. Dzisiaj mam przyjemność zaprosić Was na wywiad z Supportem @erorek..
oXr98cJ.png

P- @Patryk99
e- @erorek.
oXr98cJ.png
A4Ly6O2.gif

oXr98cJ.png

P- Witam, z tej strony Reporter Specjalista Patryk99 z Redakcji 4Life News. Zechciałbyś, może udzielić mi wywiadu?
e- Witam serdecznie! Chętnie odpowiem na Twoje pytania.

P- Super, na początek naszej rozmowy opowiedz nam coś o sobie.
e- No to witam wszystkich, z tej strony Eryk, na serwerze znany bardziej jako Erorek. Mieszkam w niewielkim mieście w województwie wielkopolskim. Na co dzień uczęszczam do drugiej klasy technikum na kierunku technik robotyk. Jestem osobą pełną energii oraz dystansu do siebie.

P- Jakie posiadasz hobby lub zainteresowania?
e- Moim głównym zainteresowaniem jest grafika 3D, czyli prościej mówiąc modelowanie. Zacząłem się tym interesować około 2-3 lata temu oraz do dzisiaj ciągle zdobywam nową wiedzę i poszerzam swój zakres umiejętności. Dodatkowo jednym z moich zainteresowań jest elektronika/elektrotechnika, zainteresowanie to wiąże się z moją obecna ścieżka edukacji.

P- Jaki na ten moment masz staż na serwerze oraz co udało Ci się zdobyć podczas rozgrywki?
e- Na obecną chwilę na serwerze posiadam niecałe 1300 przegranych godzin. Konto założyłem pod koniec 2019 roku, wtedy też zaczęła się moja przygoda z tym serwerem. Przez te 4 lata dorobiłem się głównie dwóch ciekawych  aut — jest to Bullet oraz Sultan. Dodatkowo posiadam dosyć spora ilość gotówki na koncie bankowym.

P- Przechodząc na serwer, jesteś serwerowym modelerem. Na czym polega twoja praca?
e- Do moich obowiązków, jako modelera serwerowego należy wymyślanie, projektowanie oraz dostosowanie do środowiska GTA:SA modeli 3D - w moim przypadku głównie budynków/terenów oraz różnych obiektów. Jeśli chodzi, o to, nad czym aktualnie pracuje, z rzeczy, o których mogę mówić to na pewno nowy budynek oraz teren Jednostki Ratownictwa Górsko-Wodnego należącej do San Andreas Medical Department. Dodatkowo wielkimi krokami zbliża się okres świąteczny, więc rozpoczynam również tworzenie kilku nowych oraz optymalizację starych ozdób świątecznych.

P- Kiedy i w jaki sposób dołączyłeś do Projects Company?
e- Do Projects Company, czyli prościej mówiąc, grona developerów serwera dołączyłem mniej więcej rok temu. Swojego czasu wrzucałem na serwerze discord zdjęcia swoich prac. Wtedy też rozpoczęło się zainteresowanie moją osobą przez Administrację RCON. Droga była dosyć długa i kręta, ponieważ zanim oficjalnie dołączyłem, do Dev Teamu musiałem zostać mocno podszkolony przez ówczesnego modelera serwerowego — Lampka.

P- Czy podczas twojego stażu w Project Company z różnych względów odrzuciłeś propozycję wykonania jakiegokolwiek modelu?
e- Zdecydowanie tak, wiele modeli, które były na etapie wymyślania, a czasem nawet na etapie projektowania okazały się po głębszych przemyśleniach, problemach, które wynikły podczas etapu tworzenia oraz ograniczeniach, jakie wywiera na nas GTA San Andreas, oraz platforma MTA okazywały się niemożliwe do zrealizowania tudzież zwyczajnie bezsensowne.

P- Skąd wziąłeś pomysł na nick?
e- Początki mojego nicku zaczęły się z mojej pasji z młodości, czyli z YouTube. Prowadziłem swój kanał, który początkowo nosił nazwę Eror — nazwa ta wzięła się kompletnie losowo od mojego imienia. W późniejszym okresie nick ten znudził mi się, dlatego też padło na nick Erorek, z którym utożsamiam się do dziś.

P- Jesteś w organizacji Olimp na randze Giant. Dlaczego wybrałeś właśnie tę organizację?
e- Wybrałem tę organizację, ponieważ słyszałem o niej sporo dobrych rzeczy. Posiadam w niej również mnóstwo moich serwerowych znajomych. Społeczność tej organizacji jest dosyć spora oraz aktywna, dlatego też często można liczyć na pomoc ze strony jej członków.

P- Jeśli byś miał zmienić organizację to na jaką?
e- Raczej nie chciałbym zmienić organizacji, żadna inna organizacja mnie nie przekonuje. Jeśli bym miał, zostać do tego zmuszony, byłaby to najpewniej organizacja tworzona tylko dla jakiejś naszej grupki znajomych.

oXr98cJ.png
MESqPaz.gif

oXr98cJ.png

P- Aktualnie nie ma cię w żadnej frakcji. Czy chciałbyś spróbować sił w innej frakcji? Jeśli tak to, jaka to by była frakcja i dlaczego właśnie ona?
e- Myślę, że w niedalekiej przyszłości, jeśli czas mi na to pozwoli, będę startował w rekrutacji do frakcji San Andreas Police Department. Frakcja ta wydaje mi się jedną z ciekawszych. Myślę, że zadania tej frakcji oferują dosyć interesującą tematykę, którą chętnie bliżej poznam.

P- 10 października dostałeś się do ekipy serwera. Jakie towarzyszyły Ci emocje, gdy ujrzałeś swój nick w poście z wynikami?
e- Pamiętam, że niesamowicie się ucieszyłem. Była to dla mnie bardzo przyjemna informacja, ponieważ dosyć długo czekałem na możliwość i szansę dołączenia do grona ekipy serwera. Mimo wszystko miałem gdzieś z tyłu głowy, że to dosyć spore wyzwanie dla mnie, lecz mimo wszystko na razie idzie mi to chyba całkiem nieźle.

P- Czy dostanie się do administracji było to twoje marzenie, czy jednak zdecydowałeś spróbować swoich sił właśnie w tej rekrutacji?
e- Wydaje mi się, że nie można tego traktować jako marzenie — to tylko gra komputerowa, lecz bez wątpienia był to jeden z moich największych celi, które chciałem, spełnić grając na 4Life. Mogę dodać, że rekrutacja, w której pozytywnie rozpatrzono, moje podanie było drugą rekrutacją, w której uczestniczyłem.

P- Na pewno masz marzenie realne, przybliżysz nas, jakie ono jest?
e- Trudno mi określić dokładnie jakie jest moje marzenie. Szczerze mówiąc, jest ich dosyć sporo i w mojej głowie są mocno uogólnione. Na pewno jednym z nich jest przeżycie jakiejś fajnej, zagranicznej podróży.

P- Czy masz nawyki, którymi denerwujesz inne osoby?
e- Myślę, że każdy ma takie nawyki. Dosyć trudno mi powiedzieć, czym mogę denerwować inne osoby. Na pewno, niektóre osoby może denerwować moje poczucie humoru oraz często występujące lenistwo.

P- Czy masz swój ulubiony gatunek muzyczny, jeśli tak to jaki?
e- Na co dzień słucham bardzo dużo muzyki, dziennie myślę, że nawet do 8 godzin, lecz słucham bardzo zróżnicowanej muzyki. Mam okresy, w których chce mi się słuchać DiscoPolo, a w innym czasie zagranicznego Rapu. Uogólniając, najczęściej gustuje w rapie.

P- Posiadasz swój ulubiony serial lub film, który poleciłbyś innym obejrzeć?
e- Raczej nie mam czasu na oglądanie filmów, a seriale niekoniecznie lubię. W wolnym czasie niedawno oglądałem ponownie całą serię filmów Szybcy i Wściekli, która każdemu polecam.

P- To było ostatnie pytanie, gdyż zbliżamy się ku końcowi, chciałbyś kogoś pozdrowić?
e- Oczywiście, zaczynając, chciałbym pozdrowić całą administrację serwera oraz grono developerów. Gorące pozdrowienia śle również całej frakcji San Andreas Fire Departament oraz organizacji Olimp.

oXr98cJ.png

Dt3o0Tf.png
Autoryzował: @MateuszXQ

k4tj1er.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin