Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Organizacja Forza Team

|Sycylijczyk|
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Otóż chciałbym zrobić coś podonego do 4 life racing ale z inna nazwa oraz na innej zasadzie.

Forza Team był był to biznes który by zajmował się wyścigami driftami itd,dokładnie to:

Sprint - Wyścig o dojechanie jak najszybciej do mety byle jaką trasą podajemy lokalizacje a tam support by tepał kogoś z naszej ekipy lub po prostu sami byśmy dojechali na metę.

Circut - Wyścig który jest na okrążenia oraz z wyznaczoną trasa.

Drift - Drift gdzie tutaj liczą się umiejętności latania bokiem.

Drag - Wyścig z linią prostą tzw kto ma lepszą furę ten wygra  :)

Jak u nas by się zaczynało?

Otóż kiedy będzie rekrutacja i będą juz wyniki osoby zostaną przyjęte na range Praktykant gdzie będziemy szkolić przez okres tygodnia lub półtorej że wszystkich tych rzeczy po czym będziemy przydzielać do danego typu wyścigów.

Na razie będziemy mieli swoje auta 

Rangi jakie byśmy posiadali

Szkoleniowiec
Egzaminator
Praktykant
Drifter
Sprinter
Drager
Bloker
Dyrektor
Zastępca Prezesa
Prezes

Jeśli było by dużo osób w tym biznesie można wprowadzić również wyścigi 2 osoby tzn

Kiedy dana osoba jest na pierwszym miejscu z naszej drużyny to druga osoba blokuje innych aby go nie wyprzedzili.

Możemy również wprowadzić transmisje na żywo tzn że nasz helikopter będzie transmitował na żywo i będziecie mogli to oglądać na komputerze.

Mapuje bazę org własnie.

Osoby zainteresowane proszone są o napisane według wzoru dojścia 

Nick:

Pid:

Ile masz LP:

Czy masz jakieś auto?:

Jakie masz auto:

Tune auta:

Po nazwie chyba wiem co masz na myśli, mogę się pobawić i zmapować coś na wzór Festiwalu Z Forzy Horizon 2.

Nie żeby coś ale sam myślałem ostatnio nad jakimiś mistrzostwami na wzór Mistrzostw Horizon, ale brakowało mi chęci, jeżeli to wypali z chęcią ci pomogę, jakąś wiedzę na temat Forzy posiadam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin