Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Urozmaicenie

BSBARTEK
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie. Piszę tutaj propozycję/projekt na serwer ponieważ inne działu gdzie można coś zaproponować na serwer nie widzę. Więc może zacznę, żeby nie owijać dużo w bawełnę. 

To tak, jak wiadomo jest to serwer naśladujący/przypominający prawdziwe życie. (Przynajmniej do mnie doszły takie słuchy jak wszedłem na serwer pierwszy raz). Zastanawiałem się nad tym dość długo, więc czemu jak to jest naśladujący serwer prawdziwe życie nie można założyć swojej własnej działalności ? Moją sprawą/propozycją skoro serwer jest naśladujący prawdziwe życie zrobienia takiego czegoś, że gracz może założyć własną firmę transportową. Na serwerze mapie po całej umieścić magazyny dla takich firm już. Na czym to ma wszystko polegać ? Przypuśćmy, że jakiś gracz chcę założyć firmę transportową to: 

1. Musi mieć odpowiednią ilość pieniędzy powiedzmy 100 tys - 200 tys pln'ów. (Zależy od większości firmy, ile samochodów by brał i to wszystko)

2. Musi przedstawić swój projekt na firmę czyli zrobić gdzie ma się znaleźć baza firmy. Dokładnie całe obmyślenie co w którym miejscu ma się co znaleźć czyli cały projekt firmy, miejsca dla firmy gdzie ma się znajdować. 

3. Biznes Plan musi dostarczyć do administracji zajmującej się osoby tym.

4. Na forum musi prowadzić w odpowiednim dziale swojej firmy:

- Zatrudnienia

- Wypłaty

i takie inne rzeczy. 

Oczywiście taka firma mogłaby upaść też bo taki właściciel firmy ze swoich zarobków musiałby opłacać każdy pojazd jak i forum. Tak samo jak i w prawdziwym świecie. Kierowcy ? Nie to, że każdy by mógł tylko na forum by podania składały czy na serwerze do szefa firmy założonego przez gracza bo gracz by był wtedy kto założył firmę i on by przyjmował. Szczerze mówiąc tak jak w realistyczności

PS. System wypłat zależy dokładnie od szefa jakby sobie to zrobił. Fajnie by też było jakby zrobili do tego ilość wykonanych tras tak samo szef może ustalić sobie ile kto dostaje od wykonanego załadunku czy ilości. 

// PROSZE O PRZENIESIENIE DO ODPOWIEDNIEGO DZIAŁU W RAZIE PROBLEMÓW.

Ale każdy gracz na tym serwie, który nie jest CJ em powie to samo. Na tym forum było tysiące tego typu postów i co? Zostały one zrealizowane? NIE!!!

A poza tym ten post to spam bo tego typu propozycje nie pisze sie w tym dziale

Może i fajne, ale pasuje bardziej na serwer truckerski. Mogłoby to być, owszem - lecz czy 200k to nie jest za mało na założenie firmy? Moim zdaniem, gdyby było minimum 500k to z chęcią sam bym zakupił taką firmę transportową. W sumie, nawet fajnie to opisałeś, mogę ci powiedzieć, jakby to według mnie wyglądało:

WYMAGANIA;

- 1000 h przegranych na serwerze

- 5000 Life Points

- 500.000 PLN

I dostajesz na początek powiedzmy z 3 ciągniki siodłowe i 3 naczepy, potem dokupujesz sobie itd. :)

Edytowane przez TheKruzii

Może i fajne, ale pasuje bardziej na serwer truckerski. Mogłoby to być, owszem - lecz czy 200k to nie jest za mało na założenie firmy? Moim zdaniem, gdyby było minimum 500k to z chęcią sam bym zakupił taką firmę transportową. W sumie, nawet fajnie to opisałeś, mogę ci powiedzieć, jakby to według mnie wyglądało:

WYMAGANIA;

- 5000 Life Points

- 500.00 PLN

I dostajesz na początek powiedzmy z 3 ciągniki siodłowe i 3 naczepy, potem dokupujesz sobie itd. :)

500.00pln to 500pln :) a chodziło ci chyba o 500k czyli 500 000 pln

WYMAGANIA;

- 5000 Life Points

- 500.00 PLN

kruzii dobry pomysł :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin