Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Linshi - Oskarżony przez macqo

macqo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Linshi

Data i godzina zdarzenia: 30.01.2024, około godziny 20;50
    Pełen opis sytuacji: Będąc na DM znikł mi napis że jestem poszukiwany i zostałem schwytany przez SAPD. Po doprowadzeniu mnie przez PD do radiowozu został mi podliczony mandat jakbym miał normalnie pościg. Więc dlaczego zostałem wsadzony jakbym go miał nie mając statusu poszukiwanego?  
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  Lumbago [116]: Mandat wynosi 20100PLN, odmowa to 200 minut wiÄ™zienia, pojazd na PP za 5000PLN. Oraz tutaj nagranie które pokazuje że nie mam statusu poszukiwanego. https://imgur.com/a/8xk2jZw

• Administrator

Witam, z tej strony Captain III Linshi.

Status poszukiwanego został Ci automatycznie zdjęty, po śmierci z rąk innego gracza na strefie DM, gdy zostałeś przez nas powalony na ziemię. W takim przypadku mieliśmy prawo umieścić Cię w więzieniu przez PID, ale z racji, że zostałeś na strefie DM i dalej prowadziłeś ostrzał w naszym kierunku, kontynuowaliśmy pościg za Tobą. Po złapaniu otrzymałeś mandat za wszystkie wcześniejsze przewinienia podczas ucieczki, wjazd na strefę DM oraz zabójstwo funkcjonariusza. Twoja śmierć z rąk innego gracza nie zeruje w żadnym stopniu Twoich przewinień.

Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłem. Pozdrawiam.

Dzięki za odpowiedź ale podczas śmierci nie byłem złapany tylko postrzelony z paralizatora. Policjant który mnie postrzelił i tak by mnie nie złapał, ponieważ został zabity przez osobę na DM. Nawet jeśli by nie zginął to bym zdarzył wstać i uciec. Dlaczego moja śmierć nie zeruje statusu poszukiwanego? Równie dobrze po śmierci mógłbym wyjść ponieważ już nie jestem poszukiwany. Razem z brakiem statusu poszukiwanego mam wpis a nie cały mandat. 

16 godzin temu, Linshi napisał:

Witam, z tej strony Captain III Linshi.

Status poszukiwanego został Ci automatycznie zdjęty, po śmierci z rąk innego gracza na strefie DM, gdy zostałeś przez nas powalony na ziemię. W takim przypadku mieliśmy prawo umieścić Cię w więzieniu przez PID, ale z racji, że zostałeś na strefie DM i dalej prowadziłeś ostrzał w naszym kierunku, kontynuowaliśmy pościg za Tobą. Po złapaniu otrzymałeś mandat za wszystkie wcześniejsze przewinienia podczas ucieczki, wjazd na strefę DM oraz zabójstwo funkcjonariusza. Twoja śmierć z rąk innego gracza nie zeruje w żadnym stopniu Twoich przewinień.

Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłem. Pozdrawiam.

Funkcjonariusz wyjaśnił kwestie zawarte w skardze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin