Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

@LOCK AUTO SPRZEDANE

BiznesMenel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@LuKi16 wlasnie jestem u tunera BM i sam zobacz rozmowe https://imgur.com/a/kXA5Rdn Jakbys nie widzial rozmowy to tutaj przytocze:
RozowaPantera [96]: du*e mi ratujesz
RozowaPantera [96]: musze zdemontowac ten spoiler
RozowaPantera [96]: mowili ze u ciebie da rade
BieQu [164]: o kurcze tylko tutaj nie ma spoilera
RozowaPantera [96]: no zobacz
BieQu [164]: to chyba taki wariant
BieQu [164]: bo w panelu nic nie mam
RozowaPantera [96]: Owy spoiler będziesz musiał zdemontować w Tunerze Palomino Creek bądź w Bayside Marina, tylko i wyłącznie tam można modyfikować Custom Tuning.
RozowaPantera [96]: wiadomosc od Lukiego
RozowaPantera [96]: na forum
BieQu [164]: hmm
BieQu [164]: a jakie to id furki?
RozowaPantera [96]: 90141
BieQu [164]: No właśnie nawet na forum nie ma
BieQu [164]: Musiał się pomylić
RozowaPantera [96]: kurcze no to sorry za zawracanie glowy
BieQu [164]: luzzno

Jak widać jest to jakiś wariant lub może ktoś kiedyś sie pomylił i dodał tutaj ten spoiler, mniejsza o to i tak pieniędzy z demontu nie chcę. Więc czy jest możliwość po prostu usunięcia go przez administracje RCON?

Edytowane przez RozowaPantera

58 minut temu, LuKi16 napisał:

Musisz całkowicie wariant STD zdemontować i po zmianie wariantu przeze mnie na sedan zamontować raz jeszcze 

Domyślam się że to kosztuje pieniądze nie rzędu, 5k czy 10k a dużo większe, a przecież wina nie leży po mojej stronie, nigdzie nie jest napisane ze w tym pojeździe nie można zmienić wariantu z combi std na sedana std. Więc dlaczego mam tracic na tym skoro nie wynika to z mojej winy? Na potwierdzenie moich słów że da się zmienić std combi na std sedan jest ta o to prośba: 

• Administrator RCON

Skoro chcesz zmienić wariant musisz się liczyć z tym, że pewne wymagania trzeba spełnić. Twój obecny spoiler po zmianie na Sedan wisi w powietrzu więc nie możemy do tego dopuścić. 

A wniosek, którym się posłużyłeś był rozpatrywany dawno, w momencie gdzie takich udogodnień w postaci Custom Tuningu na serwerze nie mieliśmy. 

Reasumując chcąc zmiany wariantu musisz zrobić to o czym wspomniałem. 

@LuKi16 byłem u tunera w PC ( warsztatu tuningowego ) i powiedzial ze w tym aucie nie ma std... Nie wiem o co chodzi z tym autem, jest strasznie pobugowane, mozna to po prostu zmienic poprzez administracje? pokryje koszty. https://imgur.com/a/SSGjWmv

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin