Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Gleby BY Sprite!

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak. Zaczynając od początku. W temacie pisze 'Gleby BY Sprite!'. No chyba jednak nie są twoje skoro masz kilka gleb od Żurawa. A jednak sam się wsypałeś ;-]. Nie jest to żaden problem wpisać sobie 'Gleba do np. Elegy'. Na chomikuj.pl znajdziesz tego gromadeeeeeeee. Powinieneś zostać oskarżony za plagiat, tak jak to napisała osoba wyżej. Nie cierpie takich osób które podpisują się pod czymś czego nie zrobili.  Prosisz o usunięcie komentarza który mówi prawdę? Oj pszykro mi ;(. Administracja i tak dowie się prawdy. I kto Ci uwierzył że miałeś to na pendrive? Gybym Ci powiedział że mam cały GM 4life na pendrive uwierzyłbyś mi? No raczej nie. Próbujesz zdjąć haracz od osób na serwerze, ściemniasz im o jakiś pendrivach, a oni w to wierzą bo nie każdy jest tak rozgarnięty lub nie wie czy w internecie gdzieś to jest. Wstyd.

Nie pozdrawiam.

A wgl Zuraw wie ze przekazujesz jego pliki za kase ? To tak jakbym ci powiedział : Sprzedam ci link do fajnej strony z filmikami (youtube). Sam piszesz na mnie skargi a sam próbujesz sie wzbogacić na czymś, co każdy mądry może sobie wyszukać za darmo, chyba, że masz naprawdę proo gleby chociaz w to nie wierzę. Szkoda slow

Gleby są ze strony nasze gleby pl.. ..fe. :) Przejrzałem to szybciuteńko bo kiedyś sam z ich gleb korzystałem. Jest to kradzież czyjejś pracy, więc zgłoszę to czym prędzej RCon'om, którzy się Tobą zajmą oszuście. Na ich Fanpage'u są nawet idealnie rozpisane pojazdy jak u Ciebie. Kiepskie próby szybkiego zarobku. Ich autorem jest żuraw113 a nie "BY SPRITE". Żałosne.

/Edit;

nie zauwazylem postu pawelka, pisalem z pierwszej strony tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin