Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na DawiSS* - Heniu.

Heniu.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: DawiSS
    Data i godzina zdarzenia:  23.02  około 17:00
    Pełen opis sytuacji: Jechałem z klientem na uberze, początkowo nie zauważyłem że mnie chce zatrzymać, zauważyłem to dopiero na przecho wiec wysiadłem z pojazdu i czekałem na niego, on wysiadł od razu dostałem tazerem, zakuwa mnie i bierze do radiowozu, w powodzie mandatu dodał " nie wykonywanie poleceń " a żadnego polecenia nie dostałem, oprócz zatrzymania się, co zrobiłem jak dojechałem na przecho i zauważyłem na chacie że mam sie zatrzymać.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 
[2024-02-23 17:06:05] [Output] : DawiSS* [301]: Wpisów brak, będzie mandat za przekroczenie prędkości i niewykonywanie poleceń FP.
[2024-02-23 17:06:15] [Output] : Heniu. [189]: nie wykonywanie?
[2024-02-23 17:06:32] [Output] : DawiSS* [301]: Tak, nakazałem Ci się zatrzymać i nie opuszczać pojazdu.  [ dodam że nigdzie nie napisał żebym nie opuszał pojazdu, widać to na chacie ]
https://imgur.com/a/apheZE1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin