Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Było fajnie lecz czas się wzijać

Admaxis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dam ci tutaj punkt z kodeksu karnego żebyś brata za bardzo nie dręczył xDDD

§1. Kto znęca się fizycznie lub psychicznie nad osobą najbliższą lub nad inną osobą pozostającą w stałym lub przemijającym stosunku zależności od sprawcy albo nad małoletnim lub osobą nieporadną ze względu na jej stan psychiczny lub fizyczny, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Dam ci tutaj punkt z kodeksu karnego żebyś brata za bardzo nie dręczył xDDD

§1. Kto znęca się fizycznie lub psychicznie nad osobą najbliższą lub nad inną osobą pozostającą w stałym lub przemijającym stosunku zależności od sprawcy albo nad małoletnim lub osobą nieporadną ze względu na jej stan psychiczny lub fizyczny, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Ty mi daj coś na uniewinnienie, że byłem w stanie niepoczytalności. 

Swoje już dostał i to dosłownie, mam nadzieję, że teraz nawet mojego biurka nie tyknie.

Nie wiem co tutaj się odwaliło ale ja nie zamierzam odchodzić z serwera jeszcze przez spory czas.

W poprzedni piątek (14.10.2016) o 3 rano pojechaliśmy do Warszawy z przyjaciółmi na Weselę naszego kolegi i wróciliśmy dzisiaj nad ranem. Brat od tej daty co wymieniłem miał tylko brać dług za pojazd który sprzedałem.

Szczerze nie wiem co mu odwaliło, aby grać na tym koncie ale z tego co widziałem w logach, to spędził sporo czasu na moim koncie.

Wszystkie hasła do stron oraz gier mam zapamiętywane i z tego co widzę jeszcze wbił mi na FB i pisał z moimi znajomymi.

Chciałbym przeprosić za mojego brata i jego zachowanie w tym czasie - możecie mi wierzyć lub nie ale gdybym miał pisać pożegnanie, to najpierw spisałbym sobie listę moich znajomych i nie pominąłbym nikogo.

Osobiście podziękuję bratu z całego serca (będzie wpier...) za to, że odwalił ładnie z tym pożegnaniem - nawet nie wiem co on sobie myślał, że się nie dowiem? Po prostu brak mi słów...

Pisałem w tamtym tygodniu prośbę o urlop i nie zamierzałem odchodzić tylko odpoczywać i tak zrobiłem. Obiecuję, że więcej nie powierzę mu żadnych obowiązków dot. serwera (branie pieniędzy za pojazd itd.) a gdy będę wyjeżdżał, będę ustawiał hasło na komputer.

Jeszcze raz przepraszam i sam jestem w szoku czytając ten temat!

serdecznie zbanuje :c

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin