Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na TeKMistrz - chwalony przez Yan_

Yan_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick chwalącego: Yan_
Nick chwalonego: TeKMistrz 
Data zdarzenia: 27.02.2024
Powód pochwały: Umiejętnie poprowadził RP, bardzo miły człowiek oraz pierwszy raz się spotkałem aby osoba z którą odgrywałem RP podawała mi normy konkretnych badań, więc można z nim odgrywać posiadając minimalną wiedzę. Wydaje mi się, że nie jest to tak popularne i jest to działanie ponad program, więc bardzo by mi było miło jakby ta osoba dostała jakiegoś +. Zachęcił mnie do częstszego wchodzenia w interakcje ze służbami na serwerze.
Opis zdarzenia: Odgrywanie akcji wypadku 2 pojazdów, był odpowiedzialny za opatrzenie rozciętego czoła oraz zwichniętego nadgarstka
Dowody z akcji: https://imgur.com/a/ebdNq02

Edytowane przez Yan_

Witaj!

Pochwała zostaje zaakceptowana. Cieszymy się, że doceniasz starania pracownika naszej frakcji, lecz z przedstawionych przez Ciebie materiałów dowodowych nie zaobserwowałem żadnego ponadprogramowego RP. Wszelakie pomiary i normy pulsu, saturacji, glikemii czy też ciśnienia tętniczego są wiedzą ,,podstawową'', którą każdy Ratownik Medyczny musi mieć opanowaną do perfekcji. Dodatkowo przeważnie wszystkie materiały dowodowe to same zdjęcia z akcji (bez czatów, bez logów), przez co nie jestem w stanie nic więcej wywnioskować oprócz tych parametrów co TeKMistrz Tobie zebrał. Tak więc reasumując to wszystko...

Zgodnie z pierwszym punktem 
Informacji ogólnych wobec pochwał ~ pracownik nie zostanie nagrodzony.

BXPj0ja.png

Edytowane przez NexuSOfficial*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin