Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Szczęśliwy finał tragicznego zdarzenia

PicoBello*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Uszanowanie! Z tej strony Młodszy Redaktor @PicoBello* oraz Młodsza Redaktorka @Gabuga z Redakcji 4Life News. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z relacją naszego wykonania. Miłego czytania!

5D4B3bb.png

xQMhYt0.gif

5D4B3bb.png

W nocy 28 Lutego 2024 roku, około godziny 00:37 doszło do poważnego, lecz szczęśliwie zakończonego zdarzenia. Niedaleko Kopalni San Andreas, w dzielnicy Whetstone z powodu tragicznych warunków pogodowych w tym silnego wiatru, doszło do powalenia się drzewa na drogę. Dyspozytor 112, na miejsce wysłał jeden zastęp Straży Pożarnej (SAFD) w obsadzie dwuosobowej. Strażacy, którzy dojechali na miejsce zdarzenia, zabezpieczyli teren, po czym przystąpili do działania. Powalone drzewo zostało usunięte z dwóch pasów jezdni tak, aby ruch pojazdów znów mógł być możliwy. W ten sposób droga stała się przejezdna, a zgłoszenie zostało wykonane wzorowo. Trzeba przyznać, że przy tej sytuacji było dużo szczęścia, ponieważ kiedy drzewo zostało powalone, nikogo z osób ani z pojazdów nie było w pobliżu. W związku z tym, podczas silnego wiatru i niesprzyjających warunków pogodowych, zalecamy, aby pozostać w domu i nie wybierać się w podróże.

5D4B3bb.png

pa235ms.png

5D4B3bb.png

Ponadto udało mi się przeprowadzić krótki wywiad z Dowódcą Działań Ratowniczych, Aspirantem @Pomarancza.. Serdecznie zapraszam do zapoznania!

PB - PicoBello*
AP - Aspirant Pomarańcza.

5D4B3bb.png

PB: Uszanowanie! Z tej strony Młodszy Redaktor PicoBello* z Redakcji 4Life News. Czy mógłbyś mi udzielić krótkiego wywiadu odnośnie ostatniego zgłoszenia, jakie ostatnio dostaliście?
AP: Witam, Aspirant Pomarancza. z SA. Fire Department. Jasne, proszę pytać śmiało.

PB: Wspaniale! Czy możesz mi powiedzieć, czego dotyczyło ostatnie zgłoszenie?
AP: Nasze ostatnie zgłoszenie dotyczyło powalonego drzewa, w dzielnicy Whetstone, nieopodal Kopalni San Andreas. Po dojechaniu na miejsce zdarzenia okazało się, że drzewo jest powalone na dwa pasy ruchu.

PB: Rozumiem. Dlaczego drzewo zostało powalone, czy miała na to wpływ dzisiejsza wietrzna pogoda?
AP: Dzisiejsza pogoda jest dla naszej jednostki trudna, lecz to drzewo nie było już w dobrym stanie, co doprowadziło do jego obalenia.

PB: Czy po dojeździe na miejsce zdarzenia, znajdowały się jakieś osoby poszkodowane?
AP: Po dojechaniu, nie było osób poszkodowanych, co jest dla nas bardzo dobrą wiadomością.

PB: To fantastycznie. Dziękuję za udzielenie mi odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania. Spokojnej służby i miłego dnia.
AP: Dziękuję bardzo, miłego dnia.

5D4B3bb.png

Dziękuję za wytrwanie do końca. Ponadto zachęcam również do dalszych moich materiałów.
5D4B3bb.png

k0FCfjR.png

VGXjMKO.png

Autoryzował: @Mlonskyy

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin