Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Wr77zeR* - oskarżony przez macqo

macqo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: Skarga na FPD
    Nick funkcjonariusza: @Wr77zeR*
    Data i godzina zdarzenia: 08.03.2024 21:34 
    Pełen opis sytuacji: Byłem na Dm w pewnym momencie jechała radiolka w którą strzelałem. FPD wyjechał poza dm i do mnie strzelał. Gdy gracz był poza dm stwierdziłem że nie ma sensu żebym tylko ja był i też wyszedłem. Policjant pomimo tego że nie byliśmy oboje na DM użył paralizatora i mnie złapał. Zadałem pytanie na report czy moge uciekać z dm, i dostałem odpowiedź od Suport,a że mogę uciekać. Chciałem się dogadać ale nic to nie dało << Wr77zeR* [205]: pisz skarge
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/8RzTuPS*

*jak nagranie będzie niewyraźne to mogę wysłać na dc albo yt 

Ja, macqo zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• Administrator

Detective I Wr77zeR* - San Andreas Police Department.

Witam, co do drugiego gracza wyjaśniłem to sobie z nim, był on pasażerem pojazdu, który przed nami uciekał, więc miałem prawo użyć wobec niego śpb, oraz zakuć go.

Natomiast co do Ciebie na nagraniu widać jak stoisz tuż na granicy dm'a, i gdy tylko zacząłem do ciebie strzelać zrobiłeś jeden krok wychodząc z niego, nie mam linijki w oku, a więc byłem pewny, że nadal się na nim znajdujesz. Takim celowym uciekaniem z dm'a stojąc na jego krawędzi próbujesz uniknąć konsekwencji, dodatkowo zabiłeś w ten sposób dwóch funkcjonariuszy, co moim zdaniem jest próbą wykorzystania luki w systemie.

2024-03-08 21:32:22> ZABOJSTWO erorek. został zabity przez macqo, bronią AK-47

2024-03-08 21:33:59> ZABOJSTWO ReaperYT został zabity przez macqo, bronią AK-47

Ode mnie to tyle, poczekajmy na werdykt Executive Staff'u w tej sprawie.

13 minut temu, Wr77zeR* napisał:

Detective I Wr77zeR* - San Andreas Police Department.

Witam, co do drugiego gracza wyjaśniłem to sobie z nim, był on pasażerem pojazdu, który przed nami uciekał, więc miałem prawo użyć wobec niego śpb, oraz zakuć go.

Natomiast co do Ciebie na nagraniu widać jak stoisz tuż na granicy dm'a, i gdy tylko zacząłem do ciebie strzelać zrobiłeś jeden krok wychodząc z niego, nie mam linijki w oku, a więc byłem pewny, że nadal się na nim znajdujesz. Takim celowym uciekaniem z dm'a stojąc na jego krawędzi próbujesz uniknąć konsekwencji, dodatkowo zabiłeś w ten sposób dwóch funkcjonariuszy, co moim zdaniem jest próbą wykorzystania luki w systemie.

2024-03-08 21:32:22> ZABOJSTWO erorek. został zabity przez macqo, bronią AK-47

2024-03-08 21:33:59> ZABOJSTWO ReaperYT został zabity przez macqo, bronią AK-47

Ode mnie to tyle, poczekajmy na werdykt Executive Staff'u w tej sprawie.

Linijki nie musisz mieć w oku żeby stwiedzić czy jestem na dm wystarczyło popatrzeć na mapę. Mapka by ci bardzo dobrze pokazała w którym momencie opuściłem teren bo to widać. Uciekłem z DM tylko dlatego że ty strzelałeś spoza i nie miałem szansy Ciebie trafić. Co ma wnieść w sprawię informacja o drugim graczu na samym początku?

• Administrator
2 minuty temu, macqo napisał:

Linijki nie musisz mieć w oku żeby stwiedzić czy jestem na dm wystarczyło popatrzeć na mapę

Sytuacje na dm są dynamiczne, a w momencie w którym strzelam w stronę uzbrojonych graczy nie skupiam się na mapie, a na schwytaniu takowych graczy.

7 minut temu, macqo napisał:

Co ma wnieść w sprawię informacja o drugim graczu na samym początku?

Źle zrozumiałem przekaz z twojej wiadomości, teraz po dokładniejszym przeczytaniu wiem, że chodziło ci o mnie, a nie o gracza, który również został zakuty poza strefą dm.

8 minut temu, Wr77zeR* napisał:

Sytuacje na dm są dynamiczne, a w momencie w którym strzelam w stronę uzbrojonych graczy nie skupiam się na mapie, a na schwytaniu takowych graczy.

Zgodzę się z toba, że sa dynamiczne, ale to nie powinno usypiać waszej czujności. My jako gracze poza strefą DM nie mamy jak się bronić przed wami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin