Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika kinreip, oskarżony przez system64.exe

system64.exe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: system64.exe
Nick osoby oskarżonej: kinreip
Powód napisania skargi: Odholowanie pojazdu który był użytkowany ~2 minuty temu.  Dostałem bluescreen'a więc zanim ponownie zalogowałem się do gry minęło dosłownie 2 minuty.
Dowody

https://i.imgur.com/rqAexnD.mp4

[2024-03-19 13:06:22] [Output] : Gracz Kvba_1 otrzymał ostrzeżenie od PolakoVskY*, powód: Ostrożniej! (dow.dost.adm)
[2024-03-19 13:08:34] [Output] : connect: Łączenie z 137.74.7.181:22110...
[2024-03-19 13:08:35] [Output] : * Connected! [MTA:SA Server 1.6 [GNU/Linux x64]

Jedyne zastrzeżenia jakie mogą mieć do pracownika to tak naprawdę brak zrozumienia dla zwykłego gracza (pomijam kwestię, że byłem na Adepcie). W momencie gdy zeskoczyłem z autostrady na Parking Policyjny i próbowałem mu wytłumaczyć. 

Gdy ochłonąłem i ponownie podjąłem dialog to stwierdził, że postępuje według regulaminu (odnośnie tego nie mam zastrzeżeń) i nie mógł mi oddać pojazdu. (Co do tego mam zastrzeżenia, rozmawiałem na ten temat z pracownikiem z wyższą rangą.) Pomijam fakt, że gracz może mieć luki w pamięci dotyczące znajomości regulaminu, bądź CELOWO chciał mnie wprowadzić w błąd co skłoniło mnie do weryfikacji jego słów u osoby z wyższą rangą we frakcji.

Osobę rozpatrującą proszę także o przedstawienie jak działa system na którym bazuje SARA, co do czasu kiedy był używany pojazd. Z jakiego mechanizmu czerpie dane?

Cześć, wypowiem się jako oskarżony. Na początku umieszczam tutaj dowód na którym widać, kiedy ostatni raz używany był pojazd, a Ciebie nie było obok niego https://imgur.com/a/C2rQzsQ. Piszesz, że wprowadziłem Cię w błąd, a dobrze wiesz, że tego nie zrobiłem i nie mam obowiązku oddać Ci pojazdu, bo Ty pojawiłeś się obok parkingu policyjnego, gdy ja właśnie oddawałem twój pojazd na parking policyjny. Tyle ode mnie, czekam na werdykt osoby rozpatrującej.

● Pracownik nie ma obowiązku oddania pojazdu, w momencie, gdy kierowca po pewnym czasie do niego wróci.

Edytowane przez kinreip

Godzinę temu, kinreip napisał:

Cześć, wypowiem się jako oskarżony. Na początku umieszczam tutaj dowód na którym widać, kiedy ostatni raz używany był pojazd, a Ciebie nie było obok niego https://imgur.com/a/7Safnbk. Piszesz, że wprowadziłem Cię w błąd, a dobrze wiesz, że tego nie zrobiłem i nie mam obowiązku oddać Ci pojazdu, bo Ty pojawiłeś się obok parkingu policyjnego, gdy ja właśnie oddawałem twój pojazd na parking policyjny. Tyle ode mnie, czekam na werdykt osoby rozpatrującej.

● Pracownik nie ma obowiązku oddania pojazdu, w momencie, gdy kierowca po pewnym czasie do niego wróci.

A czy ja napisałem, że masz obowiązek? Napisałem, że mogłeś a nie musiałeś i tu tkwi ten drobny szczegół. 

[2024-03-19 13:42:19] [Output] : >> kinreip [39]: Dobrze wiesz, że mimo wykonania screena i nałożenia blokady na koło, dalej możesz oddać
[2024-03-19 13:42:21] [Output] : >> kinreip [39]: pojazd

[2024-03-19 13:42:43] [Output] : << kinreip [39]: Nie ja robię ten system, ja trzymam się zasad jakie panują we frakcji, dlatego nie

[2024-03-19 13:42:47] [Output] : << kinreip [39]: oddałem Ci pojazdu.

Nie oczekiwałem od Ciebie, że masz mi oddać pojazd. Tylko poinformowałem, że możesz oddać. Zasłoniłeś się w sposób absurdalny zasadą której zwyczajnie nie ma. Gdy poprosiłem Cię o wskazanie tej zasady to zapadła cisza :) Jeśli już jesteś nadgorliwym pracownikiem stosującym się do zasad to właśnie tu na forum to pokazałeś. Pamiętam, że już na pierwszym szkoleniu byliśmy uczeni żeby zamazywać czat frakcyjny / służbowy, więc polecam Ci to zrobić :) Myślę, że informacja o rozpoczęciu / zakończeniu służby przez pracowników SARA nie jest konieczną informacją. 

@Edit

Nigdzie nie napisałem o obowiązku a możliwości, na co powyższą wiadomością stwierdziłeś, że nie możesz bo takie są zasady. (Co oznacza, że według Ciebie nie ma nawet takiej możliwości). To jedynie świadczy o tym, że pobieżnie znasz regulamin. Dobrze misiu, że chociaż czat zamazałeś. A wiadomość którą wkleiłeś napisałeś do mnie po poinformowaniu Cię o tym, że mogłeś coś takiego zrobić.

Zauważ istotną różnicę, że nie oczekiwałem a jedynie sugerowałem, że mogłeś to zrobić (jeśli byś chciał). Na co zasłaniałeś się nieistniejącą zasadą o przymusowej bezwzględności.

Edytowane przez system64.exe
Bez spamu, odpowiem w tym poście

19 godzin temu, system64.exe napisał:

A czy ja napisałem, że masz obowiązek? Napisałem, że mogłeś a nie musiałeś i tu tkwi ten drobny szczegół. 

[2024-03-19 13:42:19] [Output] : >> kinreip [39]: Dobrze wiesz, że mimo wykonania screena i nałożenia blokady na koło, dalej możesz oddać
[2024-03-19 13:42:21] [Output] : >> kinreip [39]: pojazd

[2024-03-19 13:42:43] [Output] : << kinreip [39]: Nie ja robię ten system, ja trzymam się zasad jakie panują we frakcji, dlatego nie

Nie oczekiwałem od Ciebie, że masz mi oddać pojazd. Tylko poinformowałem, że możesz oddać. Zasłoniłeś się w sposób absurdalny zasadą której zwyczajnie nie ma. Gdy poprosiłem Cię o wskazanie tej zasady to zapadła cisza :) Jeśli już jesteś nadgorliwym pracownikiem stosującym się do zasad to właśnie tu na forum to pokazałeś. Pamiętam, że już na pierwszym szkoleniu byliśmy uczeni żeby zamazywać czat frakcyjny / służbowy, więc polecam Ci to zrobić :) Myślę, że informacja o rozpoczęciu / zakończeniu służby przez pracowników SARA nie jest konieczną informacją. 

Nie broniłem się żadną zasadą tylko powiedziałem Ci, że nie mam obowiązku oddania Ci pojazdu, bo regulaminie jest napisane wyraźnie, że nie muszę Ci oddać pojazdu i tak też postąpiłem. Krytykujesz system, który według Ciebie źle podaje godzinę użytkowania pojazdu, dlatego nie będę kontynuował dyskusji z Tobą, ponieważ nigdzie ona nie zmierza. Poczekam na werdykt rozpatrującego.

[2024-03-19 14:10:39] [Output] : >> system64.exe [17]: Ja nie mam obowiązku oddać Ci pojazdu, bo Ty nagle się pojawiłeś, gdy ja go oddawałem.

edit

Pisząc to do Ciebie logiczne było to, że chodzi mi o zasadę, którą wyżej podałem czyli: ● Pracownik nie ma obowiązku oddania pojazdu, w momencie, gdy kierowca po pewnym czasie do niego wróci.

Edytowane przez kinreip

Nie widzę błędu ze strony pracownika, według suszarki ostatni raz był używany ponad 30 minut wcześniej.

W dniu 19.03.2024 o 15:14, system64.exe napisał:

Osobę rozpatrującą proszę także o przedstawienie jak działa system na którym bazuje SARA, co do czasu kiedy był używany pojazd. Z jakiego mechanizmu czerpie dane?

Działa on na takiej zasadzie, że rejestruje twoje ostatnie wejście, bądź wyjście z pojazdu w sposób normalny, czyli przez drzwi, ciebie akurat wyrzuciło z gry, dlatego godzina kiedy ostatnio był używany jest wtedy kiedy wsiadłeś do pojazdu. Tak samo jest z chociażby ostatnim kierowcą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin