Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Dziewiąte urodziny serwera! [3/3]

Kr3dka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witamy was w kolejnym wydaniu artykułu z dziewiątych urodzin serwera. Zapraszamy do przeczytania!

5D4B3bb.png
bz0MmOX.png

Standardowo trzeci dzień urodzin zaczęliśmy od premii zarobkowej w pracach dorywczych i frakcjach od godziny 13:00 do 18:00. Następnie od godziny 19:00 odbyły się licytacje w ciemno w domku aukcyjnym w Montgomery. Dzień zakończyliśmy losowaniem 5 osób biorących udział w loterii Gold Car Leasing.

5D4B3bb.png
SLOHMKM.png

Do zakładki Baza pojazdów został dodany nowy dział Oferty salonów, w którym możemy zobaczyć wszystkie oferty pojazdów salonowych wraz z ich szczegółami oraz statystykami trendów.

5D4B3bb.png

vo3XSu7.gif

5D4B3bb.png

Na serwer wprowadzono możliwość zmiany szerokości kół oraz regulacji blokady kąta skrętu w samochodach. Możemy to zrobić w warsztacie z komponentami.

5D4B3bb.png

image.png

WYrNmTy.gif

5D4B3bb.png
NOBtaZO.png

O godzinie 19:00 w domku aukcyjnym w Montgomery odbyły się licytacje w ciemno. Na wszystkie aukcje gracze wydali w sumie 13.080.000PLN.
Pierwszą aukcję wygrał gracz @Endriu00 za kwotę 1.340.000PLN, wybierając garaż 2, w którym znajdował się pojazd Oracle,
Drugą aukcję wygrał gracz @hjpr za kwotę 1.250.000PLN, wybierając garaż 3, w którym znajdował się pojazd Comet,
Trzecią aukcję wygrał gracz @hjpr za kwotę 1.550.000PLN, wybierając garaż 3, w którym znajdował się pojazd Manana,
Czwartą aukcję wygrał gracz @andi. za kwotę 1.960.000PLN, wybierając garaż 3, w którym znajdował się pojazd Turismo,
Piątą aukcję wygrał gracz @PerkuleZ. za kwotę 1.730.000PLN, wybierając garaż 2, w którym znajdował się pojazd Sabre Sport,
Szóstą aukcję wygrał gracz  @MagicznyXerix. za kwotę 1.600.000PLN, wybierając garaż 3, w którym znajdował się pojazd Buffalo,
Siódmą aukcję wygrał gracz @CAT za kwotę 1.830.000PLN, wybierając garaż 3, w którym znajdował się pojazd Walton,
Ósmą aukcję wygrał gracz @CAT za kwotę 1.820.000PLN, wybierając garaż 3, w którym znajdował się pojazd Windsor.

5D4B3bb.png

3DY1VeG.gif

5D4B3bb.png
7Mr88SU.png

Wkrótce po licytacjach w ciemno wylosowane zostało 5 osób, które brały udział w loterii GCL, gratulujemy szczęśliwym zwycięzcom!
Nagrody główne:
Na pierwszym miejscu był do wygrania pojazd marki Flash 2.2 o id 39213, który zgarnęła graczka @Lea* z losem 20SLW0,
Na drugim miejscu był do wygrania pojazd marki ZR-350 1.6 o id 55720, który zgarnął gracz @ilyjune z losem 029GEV,
Na trzecim miejscu był do wygrania pojazd marki Sentinel Combi 1.6 o id 64449, który zgarnął gracz @K_R_U_K_ z losem RWJE5J.

Nagrody dodatkowe:
Na czwartym miejscu było do wygrania 75.000PLN, które zgarnął gracz @Geczaniiz losem I3LSL7, natomiast na piątym miejscu było do wygrania 50.000PLN, które zgarnął gracz @SZOTEX z losem GYLXXY.

5D4B3bb.png
rr9M4ZN.png

Udało nam się przeprowadzić wywiad z szczęśliwą zwyciężczynią pojazdu Flash @Lea*. Zachęcamy do przeczytania!

M - @Mlonskyy
L - Lea*

5D4B3bb.png

M: Cześć, Dyrektor Naczelny Mlonskyy z Redakcji 4Life News, chciałabyś odpowiedzieć na kilka pytanek, dotyczących wygranej w loterii organizowanej przez biznes Gold Car Leasing?
L: Hej, chętnie udzielę odpowiedzi!

M: Spodziewałaś się wygranej?
L: Totalnie nie, kto mógłby się tutaj spodziewać, to zwykłe szczęście, w końcu coś z urodzin wyniosłam, haha.

M: Jaka była Twoja reakcja, gdy dowiedziałaś się, że pojazd Flash trafi do Ciebie?
L: Na samym początku myślałam, że to nieprawda i znajomi mnie nabierają, ponieważ mnie wyrzuciło z serwera, ale jednak okazało się to prawdą i się z tego ogromnie cieszę.

M: Co zamierzasz zrobić z pojazdem?
L: Nie będę kłamała, najpewniej go sprzedam, ponieważ chętnie przyda mi się mały zastrzyk gotówki, a to mi go umożliwi.

M: Dziękuję za udzielenie wywiadu, pozdrawiam.
L: Również dziękuję i pozdrawiam cieplutko.

5D4B3bb.png

PDP4IHh.png

d2MCo0V.png

PDfsMUx.png

jDrHWAk.png

5wNnuaX.png

Edytowane przez Kr3dka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin