Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Groźny pożar na poboczu autostrady

RS3
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png
Cześć, z tej strony Młodszy Redaktor @RS3Zsultana z Redakcji 4Life News. Zapraszam wszystkich do czytania relacji, z groźnego pożaru przy autostradzie.

5D4B3bb.png

CJk9w1W.gif

5D4B3bb.png

Dnia 10.05.2024 bieżącego roku, około godziny 22:00 do dyspozytora Jednostki Ratowniczo-Gaśniczej NR 1 w Los Santos wpłynęło zgłoszenie pt. Pożar pobocza przy autostradzie. Dyspozytor od razu zadysponował wóz strażacki 401[21] w składzie 2 strażaków. Po dojechaniu na miejsce strażacy potwierdzili zgłoszenie i od razu przystąpili do działań gaśniczych, aby pożar się nie rozprzestrzenił. Na miejscu akcji ratunkowych pojawił się patrol policji, na miejscu pożaru są prowadzone czynności wyjaśniające to zdarzenie. Ze wstępnych ustaleń wynika, że podpalenia dokonały osoby trzecie, niestety przez ich niedoskonałość zostawili po sobie kilka pewnych poszlak, po których policja stara się ich namierzyć. Cała akcja ratunkowa trwała około godziny, przed godziną 23:00 wszystkie służby wróciły do swoich jednostek. 

Apelujemy do wszystkich, aby zaprzestać podpalania nieużytków. 

5D4B3bb.png

Po zakończonych akcjach udało mi się przeprowadzić wywiad z Młodszym Aspirantem @Yodus. Zapraszam do przeczytania.

5D4B3bb.png

R - RS3Zsultana
Y - Yodus

5D4B3bb.png

R: Witam z tej strony Młodszy Redaktor RS3Zsultana z Redakcji 4Life News. Mógłbym zadać Ci kilka pytań?
Y: Witam, z tej strony Młodszy Aspirant z Państwowej straży pożarnej Yodus. Oczywiście proszę zadawać pytania.

R: Dobrze, o której dostaliście zgłoszenie i z jaką ono było treścią?
Y: Zgłoszenie wpłynęło do dyspozytora, około godziny 22:00, z treścią pożaru pobocza autostrady.

R: Okej, a jak doszło do pożaru?
Y: Ze wstępnych ustaleń policji, wynika, że dokonały tego osoby trzecie.

R: Dobrze, ile zajęło wam ugaszenie tego pożaru?
Y: Ugaszenie razem z dokładnym przelaniem pogorzeliska zajęło naszej ekipie około godziny.

R: Dobrze, ode mnie to już wszystko. Dziękuję Ci za poświęcony czas, chciałbyś kogoś pozdrowić?
Y: Również Ci Dziękuję, pozdrawiam całą frakcję SAFD oraz moją rodzinę czekającą na mnie w domu.

5D4B3bb.png

RJjMENi.gif

5D4B3bb.png

Dziękuję za przeczytanie Relacji o groźnym pożarze. Zachęcam również do przeczytania treści tworzonych przez Redakcje 4Life News.

VPhK3qD.png
Autoryzował: @Mlonskyy

5wNnuaX.png

Edytowane przez RS3Zsultana

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin