Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kr3dka - oskarżony przez Kacki210

83Kacek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Kr3dka
Data i godzina zdarzenia: 12.06.2024 23:00
Pełen opis sytuacji:  22:28 podczas gdy gadałem ze swoją dziewczyną zaczął mnie gonić gracz o nazwie Kr3dka uciekałem na dm gdzie pomoc zaoferowała mi grupa kinderków policja wjechała na dm po czym została zgładzona przez ekipe ja spokojnie uciekłem z ls nie gonił mnie nikt i po zapytaniu dziewczyny czy minęło 20 min powiedziała ze tak to udałem się na domek i tam zostawiłem auto i wyszedłem z serwera. Miałem cały czas status poszukiwanego mimo tego ze powinni mi go zdjąć po 5/10 min.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/tGe8KFQ 

Ja, Kacki210 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Kacki210
Błąd

Witam, Police Officer I Kr3dka.

W momencie, kiedy wjechałeś na strefę bezprawia, to inny gracz zabił funkcjonariusza, który wjechał za Tobą, dlatego też odbicie radiowozu stało się naszym priorytetem. Gdy już wyprowadzaliśmy radiowóz, chcieliśmy wrócić do czynności pościgowych związanych z tobą, jednak na chacie pojawił się komunikat o tym, że opuściłeś grę. Po konsultacji z supervisorem akcji zostałeś wsadzony zgodnie z taryfikatorem do więzienia poprzez PID.

• 2 tygodnie później...

Witam, pościg rozpoczął się o godzinie 22:29:38, po 4 minutach pościgu funkcjonariusz został zabity co skutkowało odbiciem pojazdu. Poszukiwany wyszedł z z serwera o godzinie 22:48:22, czyli 15 minut od zgubienia poszukiwanego. Zgodnie z zasadami wewnętrznymi status poszukiwanego powinnien być ściągnięty. 

Funkcjonariusz popełnił błąd.

Skargę akceptuję.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin