Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie czarnej listy KSF-Stuba.

Stuba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Szanowna Komisje Spraw Frakcyjnych,

Zwracam się do Was po raz kolejny w tym roku o z
rozumienie i ponowne rozważenie mojego wniosku. Z pełnym szacunkiem proszę o drugą szansę, która pozwoli mi udowodnić, że potrafię być odpowiedzialnym i wartościowym członkiem społeczności, która tworzy serwer. Dla przypomnienia na czarną listę trafiłem  13.04.2020, za rzekome próby ukradnięcia materiałów szkoleniowych. Od tamtego czasu wiele się zmieniło. Przez ostatnie lata intensywnie pracowałem nad sobą, ucząc się na błędach i dojrzewając jako osoba. Zrozumiałem, jak ważne są zasady uczciwości, szacunku i odpowiedzialności, które powinny być fundamentem każdej społeczności. Przepraszam za wszelkie niedogodności i negatywne uczucia, które mogłem spowodować swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem.

Pragnę zaznaczyć, że wszystko, co miałem do dodania, związanego z powodem czarnej listy zawarłem w poprzednich wnioskach. Nie będę tutaj już "lał wody" niepotrzebnej. Z pełnym szacunkiem proszę o ponowne rozważenie mojej prośby i danie mi drugiej szansy, aby udowodnić, że potrafię być odpowiedzialnym i wartościowym członkiem społeczności. Obiecuję, że moje przyszłe zachowanie będzie zgodne z oczekiwaniami i standardami serwera, a ja będę aktywnie przyczyniał się do pozytywnej atmosfery. Gdy zostałem umieszczony na czarnej liście, moje zachowanie przez ostatnie lata było dziecinne i nie na miejscu, za co serdecznie przepraszam. Wiem, gdzie popełniałem błędy i z perspektywy czasu zdaję sobie sprawę, jak bardzo nieodpowiedzialne były moje działania. Dziś nigdy nie powtórzyłbym takich zachowań, ponieważ dojrzałem i zrozumiałem, jak ważne jest przestrzeganie zasad i szacunek wobec innych członków społeczności. Piszę o tym, ponieważ moje wcześniejsze wnioski zostały również odrzucone ze względu na moje zachowanie, a nie tylko z powodu samego powodu wpisania na czarną listę. Chciałbym podkreślić, że jestem teraz inną osobą, gotową do wzięcia pełnej odpowiedzialności za swoje czyny i ponownego przyłączenia się do frakcji serwera.

Chciałbym z całego serca przeprosić wszystkich, których uraziłem na przestrzeni ostatnich sześciu lat. Jest mi bardzo przykro, że moje działania i słowa mogły sprawić przykrość lub dyskomfort komukolwiek z członków społeczności. Przepraszam za wszelkie niedogodności, nieporozumienia i negatywne emocje, które mogły wynikać z mojego nieodpowiedniego zachowania. Z pełną pokorą proszę o wybaczenie i zapewniam, że uczyniłem wszystko, aby dojrzeć i stać się lepszą, bardziej odpowiedzialną osobą.

Z poważaniem, Artur i PRZEPRASZAM każdego.

Spoiler

• 2 miesiące temu...
  • Administrator RCON

Z przykrością informuję, iż decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych wniosek zostaje odrzucony.

Pomimo negatywnej decyzji, mamy na uwadze być może w przyszłości zmianę werdyktu. Liczę, na pokrycie wyżej opisanych słów w rozgrywce na serwerze.
Będę monitorował Twoje zachowanie w grze i im prędzej się o tym przekonam, tym prędzej stanowisko komisji może zostać zmienione na pozytywne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin