Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Odświeżenie pracy lawet

kvmykk.ogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Dzień dobry! Z tej strony Reporter Specjalista @kvmykk.ogf oraz Reporter Specjalista @Patryk99 z Redakcji 4Life News! Zapraszam do przeczytania materiału dotyczącego aktualizacji pracy lawet.

5D4B3bb.png

FwgMtqE.png

Dnia 22 Marca tego roku obchodziliśmy, już dziewiąte urodziny serwera. Z tej okazji administracja urządziła nam wiele eventów oraz nowości takich jak nowe salony, komponenty itp. Mimo wszystko najbardziej wyczekiwaną nowością miała być zaplanowana już wcześniej aktualizacja prac TransMax Container oraz TransMax (l/il). Odświeżenie owych obu prac poskutkowało stworzeniem nowej pracy TransMax, której założenie dalej jest związane z poprzednimi wersjami tych prac, czyli przewozu kontenerów z bazy do klientów.

5D4B3bb.png

FZWvPx8.gif

5D4B3bb.png

LJAFvxw.png

5D4B3bb.png

Z najważniejszych zmian możemy wyróżnić przeniesienie i stworzenie całkowicie dwóch nowych baz firmy, z których możemy pobierać ładunek. Od teraz, mamy do wyboru cztery różne zlecenia z różną zawartością kontenerów oraz punktów docelowych. Dodatkowo od teraz można również przewozić ładunki niebędące w pełni legalne, co przekłada się na możliwość otrzymania grzywny w wysokości od 500 PLN za przewóz kontrabandy wraz z zarekwirowaniem towaru. Nowe bazy znajdują się w dzielnicach Easter Basin w mieście San Fierro oraz LVA Freight Depot w Las Venturas. Zmieniono także pojazd, którym przewozimy ładunki. Dotychczas był to DFT-30 - teraz jest to Hauler Container wraz z różnymi modelami lawety w zależności od przewożonego ładunku. Przebudowano zarobki oraz wymagania pracy, czy na plus? Na to pytanie musicie odpowiedzieć już sobie sami. Idąc dalej, coś, co może ucieszyć wiele osób pragnących pracować na lawetach podczas premii zarobkowych — system tworzenia pojazdów został zmieniony na kolejkowy i został pozbawiony limitu, czyli nie będzie już więcej sytuacji, w których zabraknie nam lawety. Wariant ciężarówki i jej osiągi zależne są teraz od poziomu pracy. Wynagrodzenia nie są wypłacane automatycznie, a dodatkowo mamy teraz możliwość sprawdzenia statystyk, które zdobyliśmy w tej pracy.

5D4B3bb.png

XTAAADt.gif

5D4B3bb.png

4BpxYyt.png

Udało mi się przeprowadzić wywiady wśród kilku graczy, aby zdobyć ich opinie na temat aktualizacji, zachęcam do przeczytania!

5D4B3bb.png

k - @kvmykk.ogf
v - @vickyxo

5D4B3bb.png

k: Hej! Reporter Specjalista kvmykk.ogf z tej strony! Czy zechciałabyś poświęcić chwilę swojego czasu, aby wyrazić opinie na temat odświeżenia pracy lawet?
v: Hejka, pewnie, że tak!

k: Świetnie! Jakie odczucia odczuwasz po aktualizacji owej pracy?
v: Moim zdaniem, najlepszym aspektem tej aktualizacji jest możliwość wychodzenia z lawety bez kończenia pracy. Czasem chciało się pomóc jakiemuś dachującemu graczowi, ale trzeba było jechać dalej, żeby nie stracić wypłaty haha.

k: Spodziewałaś się czegoś więcej, czy jednak uważasz, że RCON zaskoczyło Cię reworkiem pracy?
v: Przyznam, że byłam zaskoczona możliwością wyboru kursu oraz różnicą w prędkościach lawety na poszczególnych poziomach. Wszystko oczywiście na plus!

k: Jak podsumowałabyś ów aktualizacje?
v: Zdecydowanie była to potrzebna aktualizacja i wyszła mega super!

k: Super, dziękuję za udzielenie krótkiego wywiadu, życzę miłego dnia!
v: Nie ma sprawy, również dziękuję i życzę miłego dnia!

5D4B3bb.png

P - @Patryk99
W - @WarninG.

5D4B3bb.png

P: Hej! Reporter Specjalista Patryk99 z tej strony! Czy zechciałbyś poświęcić chwilę swojego czasu, aby wyrazić opinie na temat odświeżenia pracy lawet?
W: Hej, jasne, że wyrażę swoją opinię, miło mi, że mogę udzielić krótkiego wywiadu.

P: Świetnie! Jakie odczucia odczuwasz po aktualizacji owej pracy?
W: Na pewno głównym plusem, który można zauważyć po aktualizacji lawet, jest możliwość wybrania kursu, gdzie chce się jechać, myślę, że jest to spora zmiana na plus, w porównaniu do tego, co było wcześniej, gdzie było to losowe.

P: Spodziewałeś się czegoś więcej, czy jednak uważasz, że RCON zaskoczyło Cię reworkiem pracy?
W: Szczerze nie wiem, czego więcej mógłbym się spodziewać po reworku tej pracy, jak dla mnie została odświeżona idealnie, nic więcej nie brakuje.

P: Jak podsumowałbyś ów aktualizacje?
W: Podsumowując te aktualizacje, jak dla mnie w 100% została zrobiona idealnie, zarobki są dobre, poprzez wybieranie kursów gdzie chce się jechać, pracuje się o wiele lepiej.

P: Super, dziękuję za udzielenie krótkiego wywiadu, życzę miłego dnia!
W: Dziękuję również, życzę miłego dnia dla reportera, jak i dla wszystkich czytających, przy okazji pozdrawiam organizację Wykantowani.

5D4B3bb.png

k - @kvmykk.ogf
p - @pomocnik2000

5D4B3bb.png

k: Hej! Reporter Specjalista kvmykk.ogf z tej strony! Czy zechciałbyś poświęcić chwilę swojego czasu, aby wyrazić opinie na temat odświeżenia pracy lawet?
p: Pewnie czemu nie Świetnie!

k: Jakie odczucia odczuwasz po aktualizacji owej pracy?
p: Bardzo mi się spodobał rework tej pracy, a szczególnie jej animacje załadunku i rozładunku towaru oraz możliwość przewozu nielegalnych towarów z ryzykiem złapania graczy przez SAPD.

k: Spodziewałeś się czegoś więcej, czy jednak uważasz, że RCON zaskoczyło Cię reworkiem pracy?
p: Wydaje mi się, że RCON odwaliło kawał dobrej roboty z ową pracą i bardzo mnie zaskoczyli tym reworkiem.

k: Jak podsumowałbyś ów aktualizacje?
p: Wydaje mi się, że to jedna z lepszych aktualizacji w ostatnim czasie na serwerze. Bardzo dobra aktualizacja. To jest coś, czego brakowało w lepszym ożywieniu tej pracy.

k: Super, dziękuję za udzielenie krótkiego wywiadu, życzę miłego dnia!
p: Również dziękuję, polecam się na przyszłość i wzajemnie!

5D4B3bb.png

M2kDj3r.gif

5D4B3bb.png

Dziękuje bardzo za przeczytanie materiału! Zachęcam do pozostawienia opinii w komentarzu i obserwacji dalszych naszych materiałów!

fsWpDH6.png

QPn3PQd.png

Autoryzacja: @MateuszXQ

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin