Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Skorpion* - oskarżony przez SkutyMarek

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: SkutyMarek

Nick funkcjonariusza: Skorpion*

Data i godzina zdarzenia: około 18:15   25.07.2024

Pe ciężko ełen opis sytuacji: Zaczęło się od tego, że rozpoczął się za mną pościg, wjechałem na strefę DM 1 raz od razu z niej wyjeżdżając, udałem się w kierunku LV i następnie do SF. Po chwilowej przejażdżce po SF funkcjonariusza frakcji SAPD mnie znaleźli kontynuując za mną pościg, uciekałem w stronę LS. Gdy wjechałem do LS zauważyłem, że będziuciec, ponieważ zauważyłem helikopter, rozmawiałem z kolegami i powiedzieli mi, że najłatwiej będzie uciec przez DM, stwierdziłem okej czemu nie, było tam kilku innych graczy grających na serwerze. Wjechałem na DM normalni gracze nie mieli pojęcia o "SAPD na DM" a za mną nie było widać funkcjonariuszy kierującymi pojazdami frakcji SAPD i zostałem postrzelony przez innego gracza, zostałem zrespiony na DM (jak to po zabiciu na DM) i od razu starałem się uciec z tej strefy wsiadając do auta mojego znajomego, który pomógł mi wyjechać z LS. Teraz w tej całej skardze chodzi o to, czyli o funkcjonariusza którego oskarżam, wsadził mnie on do więzienia przez PID, nie byłem ani razu zakuty w kajdanki podczas tego pościgu i jadąc swoim pojazdem znalazłem się w więzieniu. Po skontaktowaniu się z oskarżonym funkcjonariuszem poprzez mojego kolegę, skrócił mi czas pobytu w więzieniu. Nie chodziło mi o skracanie czasu itp. Tylko chodziło mi o to, na jakiej podstawie zostałem wsadzony do więzienia nie będąc zakuty. Funkcjonariusz Skorpion* napisał mi ,że zostałem celowo zabity na strefie DM.  Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nie mam pełnych dowodów, gdyż nie nagrywam całej swojej rozgrywki. O to moje jedyne dowody:

Dowody: [2024-07-25 17:59:49] [Output] : * [UWAGA] Funkcjonariusz Skorpion* NakazaĹ‚ Ci siÄ™ zatrzymać! [2024-07-25 17:59:49]

[Output] : * (( Zanotowana prędkość to 151 km/h )) [2024-07-25 17:59:49] [Output] : * Otrzymałeś status poszukiwaneg

[2024-07-25 18:10:02] [Output] : [DM Area] Gracz SkutyMarek został zabity przez gracza Ad1*|APD|.

[2024-07-25 18:14:58] [Output] : Ⓘ Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza Skorpion*.
[2024-07-25 18:14:58] [Output] : Ⓘ Powód: Odmowa przyjęcia mandatu + Celowe zabicie się + Wjazd na strefę DM.
[2024-07-25 18:14:58] [Output] : Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 143 minut/y.

Tutaj dowód w jaki sposób zostałem wsadzony do więzienia: https://imgur.com/a/nGkk0cc

Ja, SkutyMarek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Witam, Police Officer III Skorpion*,

Wsadzając ciebie do więzienia po PID, postąpiłem zgodnie z regulaminem wewnątrzfrakcyjnym, tak jak pisałem to twojemu koledze na PM. 

W dniu 25.07.2024 o 19:04, SkutyMarek napisał:

Funkcjonariusz Skorpion* napisał mi ,że zostałem celowo zabity na strefie DM. 

Odnosząc się do tej sytuacji, źle zrozumiałem polecenie dowodzącego pościgiem i doliczyłem tobie coś, czego nie zrobiłeś. Przeprosiłem za to i edytowałem minuty w więzieniu.                                          

Z mojej strony to tyle, czekam na wypowiedź Executive Staff.

Funkcjonariusz, kiedy podczas akcji na strefie bezprawia złapie gracza, który celowo zostanie zabity w celu uniknięcia kary przez innego gracza nie należącego do naszej frakcji ma prawo wsadzić go do więzienia przez PID.

Skarga odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin