Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Dramatyczna walka o życie po uderzeniu w drzewo!

PicoBello*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Redaktor @PicoBello* z Redakcji 4Life News. Serdecznie zapraszam Was do przeczytania nowego wydania relacji mojego autorstwa. Serdecznie zapraszam!

5D4B3bb.png

TdTL94a.png

5D4B3bb.png

Dnia 06.08.2024 roku, około godziny 22:30 do Centrum Powiadamiania Ratunkowego wpłynęło zgłoszenie dotyczące wypadku drogowego. Jednostki służb, a konkretnie San Andreas Fire Department jako pierwsze przybyło na miejsce zdarzenia. Na miejscu zastano pojazd, który wbił się wprost w ogromne drzewo. Cała akcja była dramatyczna i szybka, albowiem stan kierującego w pojeździe był tragiczny. Po wydostaniu poszkodowanego przez strażaków, do działań przystąpili Ratownicy Medyczni wraz z lekarzem z San Andreas Medical Department. Niestety — stan poszkodowanego był niestabilny, aż w pewnym momencie jego serce się zatrzymało. Ratownicy rozpoczęli skutecznie wykonywać RKO w stanie 30 do 2, co na całe szczęście przywróciło prace serca, niestety tylko chwilowo. Koniec końców, po długiej walce Ratowników, stan poszkodowanego pozostał stabilny, w związku z tym został przewieziony do Szpitala położonego w Las Venturas. Następnie policjanci, którzy przybyli na miejsce wypadku, rozpoznali i potwierdzili przyczynę wypadku — nadmierna prędkość oraz brak zastosowania ostrożności podczas jazdy, a dodatkowo kierujący pojazdem używał telefonu podczas jazdy. Nawierzchnia drogi po godzinie 23:30 została posprzątana przez służby porządkowe, natomiast do użytku pojazdów droga została oddana około północy.

5D4B3bb.png

PdOuLzq.png

5D4B3bb.png

Ponadto udało mi się przeprowadzić krótki wywiad z Kierującym Działaniem Ratowniczym, Strażakiem @Kjebson. Serdecznie zapraszam do zapoznania!

PB - PicoBello*
K - Kjenbson

5D4B3bb.png

PB: Uszanowanie! Z tej strony Redaktor PicoBello* z Redakcji 4Life News. Czy mógłbyś mi udzielić krótkiego wywiadu odnośnie do ostatniego zgłoszenia, jakie ostatnio dostaliście?
K: Witam, Strażak Kjebson z SA. Fire Department. Nie ma problemu, pytaj.

PB: Wspaniale! Czy możesz mi powiedzieć, czego dotyczyło ostatnie zgłoszenie?
K: Nasze poprzednie zgłoszenie dotyczyło wypadku drogowego.

PB: Rozumiem. Co było jego powodem ?
K: Powodem była nadmierna prędkość kierującego oraz brak należytej ostrożności, to doprowadziło do uderzenia w drzewo. Aktualnie trwa walka o życie osoby poszkodowanej.

PB: Czy poszkodowanemu udało się pomóc? Jak przebiegła akcja ratownicza?
K: Akcja przebiegła szybko i należycie. Osoba została wyciągnięta z pojazdu, następnie Ratownicy Medyczni przystąpili do wykonywania RKO. Po długiej i wycieńczającej walce udało się przywrócić prace serca, następnie osoba została przetransportowana do szpitala w Las Venturas.

PB: Wspaniale, widać było ogromne zaangażowanie i determinacje w działaniu, aby pomóc osobie podczas waszej akcji.
K: Miło to słyszeć.

PB: Z mojej strony to tyle, dziękuje za możliwość krótkiego wywiadu. Spokojnej służby!
K: Ja również dziękuję. Miłego dnia życzę!

5D4B3bb.png

Dziękujemy za wytrwanie do końca. Ponadto zachęcamy również do dalszych naszych materiałów.

5D4B3bb.png

CrcUI5P.png

Autoryzował: @MateuszXQ

5wNnuaX.png

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin