Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Pożar zieleni w Santa Maria Beach.

sebeh.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @sebeh. Redakcji 4Life News. Zapraszam was do przeczytania mojej relacji.

22tkFT8.gif

Dnia 08.08.2024 roku o godzinie 11:50 do Centrum Powiadomienia Ratunkowego o pożarze zieleni na Santa Maria Beach w Los Santos. Dyspozytor natychmiastowo zareagował i wysłał na miejsce jednostkę 401[SA]21 z Jednostki-Ratowniczo-Gaśniczej nr1 w Los Santos. Po dotarciu na miejsce zdarzenia, zastęp sporządził rozpoznanie oraz przekazał informację do dyspozytorni, strażacy natychmiast przystąpili do gaszenia pożaru. Po około 30 minutach ciężkiej walki z ogniem pożar został ugaszony.

Udało mi się przeprowadzić krótki wywiad z Kapitanem @Gercio San Andreas Fire Department. Zapraszam do przeczytania.

S: @sebeh.
G: @Gercio

S: Witam, z tej strony Młodszy Redaktor sebeh. z Redakcji 4Life News. chciałbyś mi udzielić krótkiego wywiadu odnośnie do ostatniego zgłoszenia, jakie ostatnio mieliście?
G: Hej, Kapitan Gercio z San Andreas Fire Department. Jasne, jestem w stanie udzielić wywiadu.

S: Świetnie! Czy możesz mi powiedzieć, czego dotyczyło ostatnie zgłoszenie?
G: W popołudniowych godzinach do Stanowiska Kierowania wpłynęło zgłoszenie z formatką, która mówiła o pożarze w centrum miasta, niezwłocznie został wysłany tak zwany pierwszy rzut. Po dojeździe na miejsce zdarzenia okazało się, że pali się niewielki teren pasu zieleni w lokacji Santa Maria Beach. Siły i Środki na miejscu były wystarczaj.

S: Czy wiadomo, co było przyczyną pożaru?
G: Nie jesteśmy w stanie tego określić, możemy jedynie się domyślać. Według mnie przez panujące temperatury i brak deszczów, najprawdopodobniej był to samozapłon.

S: Jakie działania musieliście podjąć w celu ugaszenia trawy?
G: Po rozpoznaniu zaczęliśmy działania gaśnicze. Polegały one na podaniu wody z Linii Szybkiego Natarcia, jak i duszenia pożaru tłumicą.

S: Dziękuje ci za udzielenie wywiadu, miłego dnia!
G: Również dziękuję za wywiad oraz życzę miłego dnia.

Pi-czatki-Redakcja4LifeNews

Autoryzował: @Mlonskyy

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin