Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Model] Biura nieruchomości

sebaaa:
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, jak na pierwszy model — całkiem fajnie Ci wyszło. Całkiem dobrze zrobiłeś wnętrze B) 

Jeżeli tworzysz budynki, które spełniają irl role, to odpal zdjęcia takich budynków w google i staraj się je "przekopiować" do gry, jak najdokładniej, by budynek z zewnątrz był bardziej atrakcyjny dla oka 

4 godziny temu, sebaaa: napisał:

A ty się mozesz przyłożyć do przeczytania jakiegoś słownika bo jeszcze troche i koniec wakacji i przydaloby się jakieś przypomnienie 

wes sie gosciu pszestan byc taki uszcypliwy bo ja tylko wyrarzam swoje zdanie i mam do tego prawo a cb boli to rze pisze co mi lerzy na sercu ?? jak masz chejtowac to wogule nie wstawiaj takich postuw bo mam do tego prawo by komętować 

19 minut temu, CytrynQa2012 napisał:

wes sie gosciu pszestan byc taki uszcypliwy bo ja tylko wyrarzam swoje zdanie i mam do tego prawo a cb boli to rze pisze co mi lerzy na sercu ?? jak masz chejtowac to wogule nie wstawiaj takich postuw bo mam do tego prawo by komętować 

Masz ale jak masz sie wypowiadać to ortograficznie i po Polsku bo nie rozumiem co to znaczy „komętować” i po drugie sam coś zrób to pogadamy a na razie jesteś jakiś nn bez ortografii 

7 minut temu, sebaaa: napisał:

Masz ale jak masz sie wypowiadać to ortograficznie i po Polsku bo nie rozumiem co to znaczy „komętować” i po drugie sam coś zrób to pogadamy a na razie jesteś jakiś nn bez ortografii 

mam prawo sie wypowiadac i bede to robic do samego konca swiata. jerzeli nie potrafisz sie pogodzic z krytykom to polecam wogule nie stawiać tutaj takich żeczy. nie podoba mi sie to i muwie, rze jest za mało żeczy. musisz sie postarac. 

11 godzin temu, CytrynQa2012 napisał:

mam prawo sie wypowiadac i bede to robic do samego konca swiata. jerzeli nie potrafisz sie pogodzic z krytykom to polecam wogule nie stawiać tutaj takich żeczy. nie podoba mi sie to i muwie, rze jest za mało żeczy. musisz sie postarac. 

Ale jak sie chcesz wypowiadać to z ortografią i napisać co ci nie pasuje a po drugie to jest sam model nie robiłem praktycznie mapy wiec dlatego jest mało rzeczy ale pewnie sie nie domyślasz i o co chodzi. Ps polecam zobaczyć moją najnowszą prace

2 godziny temu, CytrynQa2012 napisał:

nie musze sie wypowiadac z ortografiom bo regulamin tego nie wymaga. a to jest chejt z twojej strony rze tak muwisz do mnie bo kazdy rozumie co napisalam.

Skad wiesz ze kazdy? Nie mów za wszystkich dobra nie wypowiadam sie już szkoda słow na temat twojej ortografii 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin