Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Propozycja odnośnie upływającego czasu na serwerze

perrku
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem świadomy, że najprawdopodobniej nie jest to perfekcyjne miejsce do składania różnego rodzaju propozycji, lecz lepszego nie udało mi się na obecny moment znaleźć (dział nadesłany przez pewnego członka administracji związany z propozycjami nie istnieje). Nie jestem pewien, czy już wcześniej na serwerze istniało tego typu rozwiązanie, więc w najgorszym przypadku po prostu się o tym dowiem. Wydaje mi się, że imersyjnym rozwiązaniem byłoby wdrożenie upływu czasu, który jest zgodny z czasem naszej kochanej ojczyzny (rzecz jasna, pomijając pory roku, bo byłoby to z pewnością cięższe do zaimplementowania). Mam w swoim życiu dość duże doświadczenie z rozgrywki na różnych serwerach i pamiętam, że tego typu patent od zawsze podobał się zarówno mi, jak i moim kolegom. Strasznie irytujące jest to, że tak naprawdę nie da się przewidzieć, kiedy na serwerze zapanuje noc (owszem, czas upływa, lecz nie jest to intuicyjne). Zapewne nie wszyscy użytkownicy mieszkają w Polsce, lecz zgaduję, że odsetek tych osób jest na stosunkowo niskim poziomie. Tego typu rozwiązanie tak naprawdę nie ma minusów, bo skorzystają na tym osoby, które mieszkają w Polsce, a te mieszkające w innych częściach świata tak na dobrą sprawę nawet nie odczują zbyt dużej różnicy. Pomysł ten, moim skromnym zdaniem, znacznie poprawi rozgrywkę na serwerze i będzie przyczyną np. różnego rodzaju aktywności graczy na serwerze (m.in. nocne zloty samochodowe, nocne ucieczki policyjne, grupy społeczne jeżdżące samochodami w nocy). 

Edytowane przez perrku

4 minuty temu, Stanik* napisał:

Dział ten istnieje tylko jest on dostępny dla osób z co najmniej 50 odpowiedziami

Dziękuję za wyjaśnienie tej kwestii. Niestety, nie byłem w stanie odnaleźć takiej informacji (a muszę przyznać, że się starałem).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin